Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-10-2003, 12:48   #1 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

taaaare ciudata chestie cu usb-ul

Am venit acasa si am incercat sa copiez de pe aparatul meu foto digital in calculator niste poze. Am descoperit cu uimire ca nu mai detecta aparatul. Mousul, si el tot usb, merge binemersi, deci am tras concluzia ca ar fi de la fir, aparat ceva. am incercat alte porturi, am ucratat cablul, nimic. Am scos mousul sa incerc si in acel port, nimic, iar cand am bagat mouseul la loc nu l-a mai vazut nici pe acela. Am rescris biosul, am remontat imaginea partitiei cu windowsul (care in momentul salvarii ei totul era evident in regula), nimic, usb-ul nu mai vedea nimic si gata. Am pus si xp service pack1, ca nu era instalat datorita unor probleme anterioare cu el, si in momentul ala mi-a vazut usb 2.0, a vazut mouseul, a vazut tot. Ce s-a intamplat de fapt , ca ma gandesc ca daca s-a rezolvat cu sp-ul era software, dar cum pana atunci mersese perfect si am remontat si imaginea windowsului, si nimic, mi se pare complet anormal.

42 is online now    Reply With Quote
Old 15-10-2003, 13:31   #2 (permalink)
Moderator

Ivan's Avatar

E vorba de Microsoft. Nu incerca sa intelegi. Chiar si rugaciunile sau palmele in monitor ajuta de multe ori
Ca sa nu mai vorbim de restart, care face minuni in 80% din cazuri.

Ivan is online now    Reply With Quote
Old 18-10-2003, 04:06   #3 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Am vazut ca ai nforce2. Pe site-ul nvidia, zice la driverele nforce ca trebuie sa ai xp sp1 inainte de a baga dirverele.
Quote:
Windows XP users must install Service Pack 1 prior to attempting to install this package. Failure to do so will result in the inability to support USB 2.0.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2003, 00:51   #4 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

pai e XP cu SP1 inclus cine mai pierde vremea separat cu install de SP1 eventual SP2 ...

Drankon is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules