![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| telefonie prin internet sau voice chat(si in spatele unui proxy sau firewall!!)
-telefonie prin internet sau voice chat(si in spatele unui proxy sau firewall!!) -cu ce programe pot sa fac asta!? -am citit in chip despre unul skype(www.skype.com) dar exact acolo unde ar fii interesant (sa mearga in spatele unui firewall) ,exact acolo nu merge!!! ce se poate utiliza in schimb IP tunneling...!?cum? | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| +++++++detalii
vrem si noi sa stim de la tine asa ce OS are serveru ce soft foloseste serveru pt a va da net din xp mea trebuie sa faci ceea ce se cheama portforwarding[ asta pt win pt linux nush cum se cheama] Indiferent de detaliile astea trebuie sa faci cam asa te duci pe site la producatorul softului, de chat, si cauti porturile pe care vrea sa se conecteze de la tine la serverul lor. Uneori ti se si zice ca trebuie deschise porturile...... si ti se mai zice si ce protocol foloseste TCP, IP, UDP etc. notezi astea te duci la admin...si il pui sa faca portforwarding pentru IP-ul tau pe porturile+protocoalele resp...si ar trebui sa meaga, eu asa jok W3. cu portforwarding facut.
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |