Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 19-10-2003, 10:49   #1 (permalink)
LS
GIS/CAD

LS's Avatar

Cum fac LOCK PC in XP?

am inteles ca pentru a face Lock My Computer trebuie apasate combinatia [START]+L. e, cand apas astea, imi face switch user. am vazut pe alte xp-uri ca se poate, ca in windows 2000. ar trebui sa umblu pe undeva prin registrii? sau are vreun tweak, ceva? lamuriti-ma si pe mine, pls ca m-am pierdut de tot!

LS is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2003, 11:48   #2 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

eu de exemplu cand apas ctrl+alt+del am optiunea lock computer... dar nu stiu sa-ti spun ce-am facut exact de am ajuns la chestia asta.

in orice caz, uita-te in control panel > user accounts > change way users log on and off. cred ca si daca inchizi serviciul "fast user switching" obtii acelasi efect.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2003, 14:20   #3 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

Pai cand apesi pe [Start]+L ajunge in ecranul unde trebuie sa alegi alt user. deci accesul este blocat . Daca nu ai parola pusa pe useri nu poti sa faci nici un fel de Lock Computer.

eBE is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2003, 15:16   #4 (permalink)
Registered User

Slider's Avatar

Ctrl-Alt-Del -> k (adica apesi "K").
Antec SX 1040BII system enclosure; Intel Pentium III 550E @ 645MHz; MSI 6163 BXMaster; 1.0GB SDRAM PC133; Quantum Fireball CX13.0A+Western Digital Caviar WD800JB+Western Digital Caviar WD400JB; Plextor PX-W4824A+Plextor PX-716A+Toshiba DVD-Rom SD-M1612; Genius SP-G16+Tesla Sound System on Sound Blaster Live! Player 1024; Philips Brilliance 107P20 on Gigabyte Ati Radeon 7000E 32MB DDR; Microsoft Wireless Laser Desktop 6000.

Slider is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2003, 21:45   #5 (permalink)
LS
GIS/CAD

LS's Avatar

Quote:
Originally posted by Doctor Bonez
eu de exemplu cand apas ctrl+alt+del am optiunea lock computer... dar nu stiu sa-ti spun ce-am facut exact de am ajuns la chestia asta.

in orice caz, uita-te in control panel > user accounts > change way users log on and off. cred ca si daca inchizi serviciul "fast user switching" obtii acelasi efect.
ok.. am reusit asa. trebuia sa debifez optiunea de la "fast user switching".. tanx Bonez.
dar imi cer scuze.. am gresit denumirea tastei.. nu era [start], ci era [winkey] si sper sa nu fi indus pe cineva in eroare, dar cand am scris mesajul m-am grabit

o alta problema:

dupa un timp, ecranul intra pe screensaver (ceva de genul asta) si cand misc de mouse, imi apare ecranul unde imi zice ce user este logat si cate programe ruleaza. cum fac sa nu mai imi ceara parola ca ma enerveaza. mentionez ca am cam incercat faza cu password pe screensaver din desktop/screensaver si vad ca nu a mers. o fi windowsul meu mai ciudat?
mersi anticipat!

LS is offline    Reply With Quote
Old 20-10-2003, 12:01   #6 (permalink)
Registered User

phantom_i's Avatar

postez si eu aici o problema(ca sa nu mai fac alt thread) care ma enerveaza si nu stiu ce sa ii fac cred ca o sa dau reinstall ca prea ma f*** la nervi (precizez am windows xp sp1)
deci userul meu are parola mai bine zis admin acc .asa acum dau la screensaver si bifez optiunea de on resume, password protected" dar cand intra screen saver si misc mouseul imi apare icoana cu user/pass dar daca ii dau ok intra in windows fara sa mai trebuiasca sa dau parola !!! wtf. problema a aparut din senin nu stiu de la ce .10x in advance
edit : daca fac ce ati zis mai sus cu computer lock sa scot fast user switch imi apare ecranul cu user//pass dar daca dau ok intra fara sa imi zica incorect password dar daca las fast user switch acolo in welcome screen imi cere wtf nu mai stiu ce sa fac

phantom_i is offline    Reply With Quote
Old 20-10-2003, 12:19   #7 (permalink)
Registered User

phantom_i's Avatar

edit la ce am scris mai sus
deci dau remove password la user apoi setez una noua dau ok deci normal acum userul are parola ,dau winkey+L apare lock-ul dar daca dau ok fara sa dau nici o parola intra in windows ca si cum userul meu nu ar avea pass.
ca sa inceapa sa ceara parola trebuie ca eu sa o tastez prima oara cand imi intra lock-ul si apoi nu mai merge sa dau ok cu empty field la pass ca zice pass incorect deci pm pls help me ca nu mai stiu ce sa fac
10x in advance

phantom_i is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules