![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cum dai uninstall unui serviciu
M-am facut cu un Worm.Win32.Welchia care si-a instalat singur 2 fisiere ca fiind servicii. Am scapat de el (stop service, delete), insa inregistrarea lor inca mai apare in lista de servicii. Am incercat sa caut eu prin registru insa nu i-am dat de cap. Help.
__________________ show version | include ([0-9]*)(_\1)+ | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Foloseste un utilitar special de dezinfectare a acestui virus. Fiecare producator de antivirus scoate cate un programel din asta micut cand apare un virus mai serios. Recomand: 1. clrav.com de la kaspersky. Download aici 2. W32.Welchia.Worm Removal Tool de la symantec. Download aici. Ca sa rulezi utilitarul de la symantec info aici Dupa ce scapi de el ar fi bine sa instalezi update-ul de securitate de la microsoft din acest buletin. Nu de alta, dar din cauza asta te-ai infectat. Referitor la stergerea unui serviciu, nu stiu daca mai are rost, dar sa fie acolo: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu am specificat, cred, dar de worm am scapat, iar update-ul l-am pus la 5 minute dupa ce am instalat windows-ul (am internet prin retea si l-am configurat din setup-ul windows-ului, de unde rezulta infectarea rapida). Tot ceea ce a mai ramas din acest virus sunt cele 2 inregistrari in lista de servicii (Network Connections Sharing si WINE Client), iar antivirusii (am Kaspersky v4.5 cu update la zi) nu ajuta in acest sens. Prin CurrentControlset\Services mi-am bagat eu nasul, si am sters tot ce era acolo, insa inregistrarile din lista de servicii nu dispareau. Vad ca a fost nevoie de un restart. Thank you.
__________________ show version | include ([0-9]*)(_\1)+ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |