Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-10-2003, 08:07   #1 (permalink)
Registered User

West's Avatar

Autocad!

Dupa cum stiti in primul an la AC (la facultate, unde sunt eu) se face AUTOCAD. Mi-am "procurat" programul dar nu e de ajuns.
Eu fac cu o profesoara Racocea care are un stil mai deosebit de a te face sa utilizezi programul : nu iti preda pagini intregi ci te lasa in fata calculatorului sa faci tu (ceea ce nu e asa placut pt. un incepator).
Surpiza vine acu' : ca am de facut 4 lucrari pt. data viitoare; am foaia in fata si nu ma pricep sa fac.

Stiu ca este AUTOCAD 2002 Teora la 650.000, dar nu dau atat.
Dar sunt niste carti la 90/100 000 de AUTOCAD stiti niste autori?Pe mine ma intereseaza o carte care sa aiba comenzile de baza si cat mai multe lucrari rezolvate (cu comenzile efectuate pas cu pas) ca sa fiu si eu in stare sa zic : am macar o baza in AUTOCAD.

Pe net sunt astfel de lucrari explicate? Dati-mi si mie niste link-uri utile de AUTOCAD.

Stiti un mod mai usor de a invata AUTOCAD?
Astept reply! Mersi!
Really do come true..."

West is offline    Reply With Quote
Old 21-10-2003, 08:46   #2 (permalink)
Moderator

Ivan's Avatar

Cel mai bine se invata dupa cursurile de la Autodesk. Daca D-na profesoara a ta are asa ceva, nu te sfii sa i le ceri si sa faci copii dupa ele. Sau cauta in alte locuri (nu-mi trece prin cap unde - poate pe la centre certificate Autodesk).

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 21-10-2003, 10:41   #3 (permalink)
Nick anterior: Hades

Opposite's Avatar

Poti sa te duci la AutoCad Training Center in cladirea de langa Rectoratul Politehnicii (cladirea aia cu X-uri <contravantuiri> pe pereti). Acolo la etajul unu' gasesti ATC-ul. Poti sau sa te-nscrii la cursurile alea de AutoCad (100 Euro pentru studenti) si te alegi cu o diploma recunoscuta international dupa 3 saptamani sau poti sa vorbesti cu vreun student de p'acolo si sa-l rogi sa-ti dea si tie cartea s-o tragi la xerox.

Sau ai putea sa-mi dai mie paginile.

Opposite is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules