![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Autocad!
Dupa cum stiti in primul an la AC (la facultate, unde sunt eu) se face AUTOCAD. Mi-am "procurat" programul dar nu e de ajuns. Eu fac cu o profesoara Racocea care are un stil mai deosebit de a te face sa utilizezi programul : nu iti preda pagini intregi ci te lasa in fata calculatorului sa faci tu (ceea ce nu e asa placut pt. un incepator). Surpiza vine acu' : ca am de facut 4 lucrari pt. data viitoare; am foaia in fata si nu ma pricep sa fac. Stiu ca este AUTOCAD 2002 Teora la 650.000, dar nu dau atat. Dar sunt niste carti la 90/100 000 de AUTOCAD stiti niste autori?Pe mine ma intereseaza o carte care sa aiba comenzile de baza si cat mai multe lucrari rezolvate (cu comenzile efectuate pas cu pas) ca sa fiu si eu in stare sa zic : am macar o baza in AUTOCAD. Pe net sunt astfel de lucrari explicate? Dati-mi si mie niste link-uri utile de AUTOCAD. Stiti un mod mai usor de a invata AUTOCAD? Astept reply! Mersi!
__________________ "Somewhere over the rainbow Bluebirds fly And the dreams that you dare to dream Really do come true..." | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Poti sa te duci la AutoCad Training Center in cladirea de langa Rectoratul Politehnicii (cladirea aia cu X-uri <contravantuiri> pe pereti). Acolo la etajul unu' gasesti ATC-ul. Poti sau sa te-nscrii la cursurile alea de AutoCad (100 Euro pentru studenti) si te alegi cu o diploma recunoscuta international dupa 3 saptamani sau poti sa vorbesti cu vreun student de p'acolo si sa-l rogi sa-ti dea si tie cartea s-o tragi la xerox. Sau ai putea sa-mi dai mie paginile.
__________________ Daca s-a strecurat vreo eroare a fost absolut din greseala. (TM) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |