![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti | player divx de mare clasa...
sasami ii zice... http://sasami2k.new21.net/index2.html problema e cu subtitrarile..are un format tare ciudat....stie careva ce si cum se poate face ca sub-urile care sunt pe toate drumurile sa fie afisate bine cu player-ul asta..?...
__________________ Linux User ID: 327811 | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti | http://www.sami.antonz.org.ua/ ...si s-a rezolvat.
__________________ Linux User ID: 327811 | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Hmmm...intr-adevar prezinta cateva optiuni interesante (printre care si Audio si Video filters) insa ocupa...multa memorie si CPU (a lot) in comparatie cu alte player-e...zo prefer Zoom Player
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
MicroDVD 1.2 forever and ever until the end of time . Am incercat si BullShitPlayer-ul (numai la asta ma gandesc cand aud BSPlayer hehe) dar nu m-a convins. Si cand ma gandesc ca mdvd e supervechi... pacat ca n-a mai primit update-uri. Oricum, din punctul meu de vdr e tata lor. Toate cd-urile mele cu filme au autorun si config pentru mdvd, n-o sa-l schimb niciodata. Cred. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
"Media player classic" 4 ever nu ala de windows, ala reinviat...care e si in ace mega codec pack!
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Cluj |
F3 din Windows Commander | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |