![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am windows XP SP1 (mai stabil era fara sp1)...si doar ce l-am instalat pe curat acum cateva zile. Cand vreau sa dau click dreapta/desktop ca sa schimb wallpaper-ul imi da eroarea asta :
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz! Kill them all and let God sort 'em ou ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2400 skt 939, 4x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, XFI Music + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech G5 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
mie imi da eroarea asta cand dau click dreapta pe desktop -> diplay proprierties ->settings->advanced. (asta pe un gf4mx440 cu ultimele detonatoare)
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
ce draq se intampla
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz! Kill them all and let God sort 'em ou ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2400 skt 939, 4x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, XFI Music + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech G5 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Hmmm...daca utilizati kazaa si nu ati dezinstalat spyware-ul si adware-ul, este posibil ca erorile sa fie cauzate de App/Frgreet-A. Mai multe info. pe http://www.sophos.com/virusinfo/anal...pfrgreeta.html Fratele meu a avut o astfel de problema, pana cand i-am dezinstalat tot spyware-ul si adware-ul din comp. De asemenea pe site-ul de mai sus gasiti metode de "dezinfectie" I could be wrong...hmmm
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Prima data cand mi-a dat eroare asta aveam kazza instalat dar eroare mi-a aparut dupa ce am incercat sa fac un update la windows (am dl niste patch-uri de la microshit si cand sa le instalez mi-a dat o eroare) si de atunci mi-a dat eroare. Acum am instalat pe curat xp sp1 si nu stiu ce am facut (nu am kazza) si iar nu pot am acces la setarile de wallpaper, etc
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Probabil sunt putin demodat, dar incearca Norton System Works (posibil sa "repare" eroarea), sau sa resetezi Bios (default settings). Daca nu obtii nici un rezultat...dezinstaleaza patch-urile
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |