![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Intrbare referitor la Net Send...
Am o intrebare, poate parea mai ciudata, dar sa va explic despre ce e vorba: am facut un programel (10-15 min. mi-a luat, deci nu foarte complicat) care trimite mesaje prin retea, cu ajutorul comenzii net send (in visual basic - shell (blabla-comenzi) - cine stie, cunoaste). e, problema e ca as vrea ca aceste mesaje sa nu se inregistreze in event log-ul computatoarelor (sursa - destinatie). exista vreun dll, vreun ocx, ceva, care sa imi permita treaba asta? sau cum sa fac? exista vreo alta modalitate? trebuie regandita problema putin? daca da, are cineva vreo sugestie? si nu as vrea raspunsuri gen "foloseste alt program de lan chat" pentru ca in firma noastra nu este permis asa ceva. sorry, dar asta este regula impusa de stapanire. mersi anticipat!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
pai m-am gandit si la asta, dar cum? ce sa folosesc pentru functiile respective?
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Join Date: Apr 2000 |
Nu sunt programator, ce ti-am dat eu era doar un hint. Am cautat pe siteul microsoft si am gasit ceva relativ la asta aici Apropo sper ca era vb de windows 2000 sau xp. In cazul asta mergi in event viewer si da properties pe system. Acolo apare calea spre fisierul in care se tin logurile. Ma indoiesc sa te lase sa-l stergi, dar aici te descurci. Daca sistemele sunt win 98/95 (brrr ) ma indoiesc sa tina loguri la mesajele astea.
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
ok. thanx! asa ma gandeam si eu sa fac. si da, era vorba de windows 2000, ca 9x nu face log-uri la event-uri.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |