![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| yahoo mail read ?
salut! am o intrebare am cont al cuiva la yahoo si ma intereseaza sa vad ce mailuri a trimis , dau la sent dar nu imi apare decat alea pe care la salvat , eu am dar fac cu outlook deci nu stiu cum se poate face la yahoo. se poate citi ceea ce a trimis chiar daca nu este la sent ? daca da cum sau cum pot sa fac sa citesc ceea ce a trimis neaparata nevoie mersi anticipat
__________________ "When I hear music, I fear no danger. I am invulnerable. I see no foe. I am related to the earliest times, and to the latest." -Henry David Thoreau | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
da, rusine!!! ![]() anyway, m-a intrebat o tipa odata, mai demult, cum face sa vada ce mailuri a trimis prietenul ei (banuia ca vorbeste cu alta) si i-am zis sa intre in mail si sa bifeze o optiune acolo "save sent messages" si apoi mi-a multumit! acum sunt demult despartiti
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
cica mersi o sa vad
__________________ "When I hear music, I fear no danger. I am invulnerable. I see no foe. I am related to the earliest times, and to the latest." -Henry David Thoreau | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |