Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-10-2003, 12:27   #1 (permalink)
Registered User

Nu mai pot folosi functia copy and paste si search sau find

Nu mai pot folosi functia copy and paste si search sau find

Problema este mai complicata dar in titlu am putut sa pun numai atata. Deci sa reiau mai pe larg:

Sistemul - Celeron 1800, 256 memorie Ram, Hdd 40 giga, sursa 400 w, placa video geforce 400, restul chestii obisnuite. Pe el ruleaza win 2000 si ofice XP - romanian. De ce banuiesc ca este o chestie soft? Pe parcursul la o saptamana am schimbat aproape toate elementele hard si manifestarea s-a mentiut. Am scanaat zilnic sitemul cu bitdefender si nu am gasit nici un virus. Sunt conectat la internet.

Manifestarile ciudate: dupa o jumatate de ora - timpul este variabil 20 minute o ora - daca vreau sa utilizez functia copy and paste ( ctrl c, ctrl v) nu mai pot sa o fac deloc. Functia search la fel. Daca dau strart - search nu se intampla nimic, nu apare nici un mesaj, destul ca nu face nimic. Daca vreau sa deschid in timpul asta un fisier excel imi da mesajul " imposibil de utilizat legarea si incorporarea obiectelor". Problema nu este in mod sigur legata numai de Office pentru ca nici "search" din browser nu functioneaza explorer-edit-find( on this page). Temperatura procesor, hdd este cam 40 grade.

Daca a mai intalnit cineva aceste simptome si mai ales daca le-a inlaturat il rog sa imi spuna si mie cum.

PS - in aceasta perioada am instalat si reinstalat sistemul de vreo cinci ori salvand fisierele. O fi vreun fisier care actioneaza asa? Vreun virus pe care nu il detecteaza bitdefenderul? Sa fie totusi problema hard? Nu ma duce mintea asa ca va rog Help! Help!

Last edited by regius1000; 26-10-2003 at 12:45..

regius1000 is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2003, 14:46   #2 (permalink)
Nick anterior: BMW

msblast?

vezi ca era un thread cu subiectul asta.

foloseste search "msblast" sau incearca aici
http://www.computergames.ro/forum/sh...threadid=64667

cred ca iti rezolvi problema
bafta

GIUSELA is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2003, 22:36   #3 (permalink)
c00kie

Z4m0lx3's Avatar

Yup...giusela are dreptate, instaleaza patch-ul MS de pe http://www.microsoft.com/technet/tre...n/MS03-026.asp si daca, dupa restartarea comp. in /SYSTEM32 inca mai exista msblast.exe apasa SHIFT+DEL, pt. a-l sterge definitiv. Sau download-eaza un utilitar de dezinfectie de aici
Little bugger is annoying 2 (not only DCOM RPC vulnerability)
Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium.

Z4m0lx3 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules