![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
As dori sa aflu care ar fi lista de codec-uri necesare a fi instalate spre a putea vedea ORICE film si a nu avea probleme cu sonorul. Dupa mai multe incercari de combinari de codec-uri care la un momen dat isi dovedeau lipsa totala de eficienta, gasindu-se de fiecare data cate un film la care fie nu mergea imaginea, fie sonorul disparea, am primit o recomandare de la un amic, anume sa instalez Ace Codecs Mega Pack. Am dezinstalat absolut toate codec-urile de la mine din calculator, am instalat pachetul asta si...tot degeaba, caci problemele anterioare au reaparut. Astept sugestii. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
pai nu prea exista asa ceva...in general in ziua de azi se folosesc mai mult codecurile xvid, divx, mpeg iar ca sunet mp3 , divx audio si altele. eu nu am nici o problema cu vreun film doar cu tsunami filter pack 3.9.9 instalat.
__________________ I was Born 2 RAP da world | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Cel mai simplu: vezi cu GSpot ce codec iti trebuie si il downloadezi. Nu mai instala toate packurile posibile pentru ca numai probleme creeaza.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Eu folosesc Ace Mega Codecs Pack 5.90 si imi merg absolut toate flmele. Insa fii atent, atunci cand te intreaba daca sa ruleze agressive remover, alege optiunea "NO". P.S. Mai am si Windows Media Player 9 si codecurile pentru el de la Microsoft.
__________________ Chieftec CX-03, CoolerMaster Real Power M620, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, MSI HD4890 OC 1GB, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW Samsung 22x, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Am facut o imbinare dintre Xvid si Nimo Codec Pack care se pare ca da rezultate destul de bune pana acum, singura problema fiind ca toate filmele merg cu Media Player si extrem de putine cu BSPlayer, la care fie nu se vede imaginea, fie mi se tranteste in nas mesajul unknown file type sau ceva de genul.
| |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
subscriu partzial la shreck Divx5.1 Xvid ultimul build Moonlight odiodekoda - pt ac3, e mai simplist decat filtrul de ac3 raspandit, dar shi nonconsumator de resurse. mpeg2 shi, bineintzeles, vobsub. Vb lui shreck, 95% merg cu ce e mai sus, poate 99%
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
1. Windows Media 8.0 Codecs Installation Package 2. Windows Media 9 Series Codecs Installation Package 3. DivX Pro 5.1 4. Nic's Xvid 16.07.2003 5. Filtrul MPEG 2 Video din pachetul Elecard 6. AC3Filter ver 0.70b 7. DivX;-) Audio Codec 4.1.0.3920: (DivXa32.acm) In rest, vezi cu Gspot ce codecuri sunt folosite pt filmele care nu-ti merg.
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Pffft, am acasa instalat Divx, Xvid si Ac3 Filter si imi merg toate filmele care le am acasa.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Sunt socat cum nimeni de aici nu foloseste Ffdshow, versiunea alpha. Eu pe asta il am plus ac3 codec si WMP9 (pt. fisiere wmv). Imi merg absolut orice filme fara sa bag milioane de codecuri packuri care au o probabilitate destul de mare sa-ti faca sistemul varza. Nu va uitati ca e vers putin mai veche (din 2003-05-23), merg filmele codate in orice versiune de divx...
| |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 Location: Bucuresti |
eu nu inteleg de ce pierdeti vremea cu tot felul de junk-uri & staff, ca sa incarcati PC-ul, cand exista Gspot (http://www.softpedia.com/public/cat/...1-2-7-12.shtml) care iti spune exact de ce ai nevoie in mai putin de 10 secunde.
| ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
ac3filter_0_70b.exe -> http://ac3filter.sourceforge.net DivX Pro v5.1.zip -> www.divx.com ffdshow-20030523.exe -> http://ffdshow.sourceforge.net msvcr70 for ffdshow.zip -> www.dll-files.com VobSub_2.23.exe -> www.doom9.org XviD_Install.exe -> http://www.nic.dnsalias.com gspot221.exe + BSPlayer Nu am avut nici o problema. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |