![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Hy all... Am si io o intrebare... Stie careva din voi un site sau ceva de genu asta de unde pot sa aflu care este cel mai bun program de ascultat mp3... Winamp o fi el cel mai popular dar asta nu il face si optim pt ata... Faza e ca am un P mmx 166, 128 ram si 4 vram cu o pl de sunet opti(ceva, 891 sau ceva de genu ata)... si vreau sa ascult prin retea muzik... si se misk k un ... reteaua e de 10mb si nu ar tre sa fie probleme de la ata... k mi se intampla si knd ascult muzik de p hard sa faca la fel... adik sa se auda cu intreruperi etc... si vreau un alt program care sa foloseasca mai putin procesoru'(k de la ram nu cre k am probleme)... dak stiti un site cu teste de asa ceva vas fi recunoscator... Multumesc anticipat!!!
__________________ U'r surfing on the World Wide Web!!! Enjoy!!! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
daca e pe isa (si cred ca e), pune o placa de sunet pe pci. se simte in ORICE, nu numai cand asculti muzica.
__________________ alice@xes.ro / alice_xes pe y! messenger All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can't get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer. -- IBM maintenance manual, 1975 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Hmmm...Foobar2000 utilizeaza foarte putine resurse, si nu se intrerupe chiar si la 100% CPU Usage. Prezinta o varietate de optiuni interesante...dar nu este la fel de "aratos" precum winamp ![]() Download it here
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Hmmm...viziteaza mp3.box.sk . Este un site specializat in domeniu si gasesti mult mai mult decat mp3 player-e pe site. Very useful indeed
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Re: QCD Quote:
![]() Si mai trebuie sa ma duc si pana in Control Panel -> Add/Remove Programs sa-i dau Uninstall de acolo, ca n-are icon de uninstall in Start Menu... ![]() Asa ca... Un minut a stat la mine...
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” Last edited by Raven; 29-10-2003 at 14:23.. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Re: Alternativa la Winamp??? OFF TOPIC Quote:
Propunere pentru moderatori...ce-ar fi sa luati masuri antipoluare forum? adica cei care scriu cu mai mult de 10 greseli de ortografie/gramaticale sa li se stearga postul respectiv? Le-ati face un mare bine...
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
to raven: hmmmm....mie imi pare ca foloseste putin proc, pe sistemul ala e posibil sa se comporte altfel, nu zic nu...si treaba cu uninstalul, c'mon, esti prea comod. . Oricum, nu dau asta pe winamp .
__________________ ........ !!! ........ !V ........ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |