Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-10-2003, 02:57   #1 (permalink)
Registered User

Viracocha's Avatar

Virus...cred.

Se da configuratia din semnatura, fara update-urile de securitate, din motive de lene dupa reinstall-ul windows-ului. La un moment dat m-am trezit cu un svchost.exe ce imi tine CPU-ul 100% ocupat full time. Crezand ca m-am pricopsit din nou cu msblast-ul, am instalat rapid antivirusul de la symantec, care nu a gasit nimic. Pentru mai multa siguranta am bagat update-ul de la microsoft care fixeaza vulnerabilitatea de care se foloseste virusul respectiv si...surpriza, CPU usage-ul a revenit la normal. Ca fapt divers, daca intram pe net nu mai primeam eroarea de RPC cu shutdown. Daca inchideam manual svchost-ul cu pricina, o primeam.
Intre timp mi-am facut toate update-urile, am scanat sistemul cu diferiti antivirusi, degeaba.
Problema este ca, de la evenimentul cu CPU usage, calculatorul mi se reseteaza subit mai ales cand intru sau ies dintr-un joc. Adica dau dublu click pe iconita...se reseteaza. Dau quit game...se reseteaza. Destul de rar o face si in mijlocul jocului. Chestia se intampla destul de rar, dar totusi se intampla.
Vreo idee, ceva, ca devine enervant.

Viracocha is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2003, 11:38   #2 (permalink)
Moderator

mie mi se reseteaza subit cand accesez cd-writerul daca introduc 3 cd-uri succesiv.. la al treilea se reseteaza invariabil. habar n-am care e problema dar e bine de stiut ca manifestarile astea nu-s singulare..

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2003, 03:08   #3 (permalink)
Registered User

Mie mi se reseta comp-ul pe vremea cand imi ardeam cd-urile cu WinOnCd exact ca in cazul lui Ild12.Dar,de cand a aparut nero6...am scapat definitiv(sper) de necaz.Iar in ceea ce priveste problema lui Viracocha din cate stiu eu(e drept nu foarte multe)
solicitarea CpU-lui pe motiv de scvhost s-ar putea datora unei blocari a InternetExplorer

raz_atoth_ is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2003, 06:11   #4 (permalink)
Registered User

Viracocha's Avatar

raz_atoth, am citit si eu de ingineria cu IE, dar nu astea sunt simptomele la mine.
Ca fapt divers, am reusit sa reduc un pic factorii ce pot cauza problema. Mai exact, calculatorul se reseteaza numai cand se lucreaza intens (si cand spun intens, e chiar INTENS) cu hardul. De exemplu, daca ies din Hidden and Dangerous 2 dupa vreo 3 ore de joaca, bietul hard baraie ca apucatul, motiv pentru care uneori se reseteaza. Ultima buseala am primit-o cand instalam expansionul la Hegemonia, joc cu FOARTE multe fisiere, si care imi solicita hardul destul de mult la instalare. Ei bine, s-a resetat si in timpul instalului.
Trebuie mentionat ca problema nu apare de fiecare data cand se lucreaza cu hardul. As estima un reset din 10 solicitari intense.

Viracocha is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2003, 20:17   #5 (permalink)
Moderator

Originally posted by raz_atoth_
Mie mi se reseta comp-ul pe vremea cand imi ardeam cd-urile cu WinOnCd exact ca in cazul lui Ild12.

eu folosesc nero 5.5.10.20. crezi ca un update la 6.x ar rezolva problema?

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2003, 01:29   #6 (permalink)
Registered User

Viracocha,chiar trebuie sa recunosc cu rusine ca nu stiu ce sa mai spun.Ti-as recomanda verificarea proceselor din background,dar presupun ca deja ai facut treaba asta.Oricum,din hard(un cooler care nu mai vrea'),sau ceva de genul asta nu cred ca poate fi vorba,din moment ce te-ai pricopsit cu problema asta doar dupa
instalarea acelor update-uri

Old 02-11-2003, 01:38   #7 (permalink)
Registered User

ild12:
Quote:
eu folosesc nero 5.5.10.20. crezi ca un update la 6.x ar rezolva problema?
In primul rand nu stiu(urasc treaba asta,dar din nou nu stiu) daca Nero 5.5 este cauza,din simplul motiv ca nu am utilizat Nero 5.5 deoarece nu imi detecta Dvd-RW-ul.Singura versiune care imi functioneaza perfect este Nero 6.Asa ca,avand in vedere ca pana acum n-am avut nici o problema cu el,chiar ti-l recomand

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules