![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Virus...cred.
Se da configuratia din semnatura, fara update-urile de securitate, din motive de lene dupa reinstall-ul windows-ului. La un moment dat m-am trezit cu un svchost.exe ce imi tine CPU-ul 100% ocupat full time. Crezand ca m-am pricopsit din nou cu msblast-ul, am instalat rapid antivirusul de la symantec, care nu a gasit nimic. Pentru mai multa siguranta am bagat update-ul de la microsoft care fixeaza vulnerabilitatea de care se foloseste virusul respectiv si...surpriza, CPU usage-ul a revenit la normal. Ca fapt divers, daca intram pe net nu mai primeam eroarea de RPC cu shutdown. Daca inchideam manual svchost-ul cu pricina, o primeam. Intre timp mi-am facut toate update-urile, am scanat sistemul cu diferiti antivirusi, degeaba. Problema este ca, de la evenimentul cu CPU usage, calculatorul mi se reseteaza subit mai ales cand intru sau ies dintr-un joc. Adica dau dublu click pe iconita...se reseteaza. Dau quit game...se reseteaza. Destul de rar o face si in mijlocul jocului. Chestia se intampla destul de rar, dar totusi se intampla. Vreo idee, ceva, ca devine enervant. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 |
Mie mi se reseta comp-ul pe vremea cand imi ardeam cd-urile cu WinOnCd exact ca in cazul lui Ild12.Dar,de cand a aparut nero6...am scapat definitiv(sper) de necaz.Iar in ceea ce priveste problema lui Viracocha din cate stiu eu(e drept nu foarte multe) solicitarea CpU-lui pe motiv de scvhost s-ar putea datora unei blocari a InternetExplorer | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
raz_atoth, am citit si eu de ingineria cu IE, dar nu astea sunt simptomele la mine. Ca fapt divers, am reusit sa reduc un pic factorii ce pot cauza problema. Mai exact, calculatorul se reseteaza numai cand se lucreaza intens (si cand spun intens, e chiar INTENS) cu hardul. De exemplu, daca ies din Hidden and Dangerous 2 dupa vreo 3 ore de joaca, bietul hard baraie ca apucatul, motiv pentru care uneori se reseteaza. Ultima buseala am primit-o cand instalam expansionul la Hegemonia, joc cu FOARTE multe fisiere, si care imi solicita hardul destul de mult la instalare. Ei bine, s-a resetat si in timpul instalului. Trebuie mentionat ca problema nu apare de fiecare data cand se lucreaza cu hardul. As estima un reset din 10 solicitari intense. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
Viracocha,chiar trebuie sa recunosc cu rusine ca nu stiu ce sa mai spun.Ti-as recomanda verificarea proceselor din background,dar presupun ca deja ai facut treaba asta.Oricum,din hard(un cooler care nu mai vrea'),sau ceva de genul asta nu cred ca poate fi vorba,din moment ce te-ai pricopsit cu problema asta doar dupa instalarea acelor update-uri | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
ild12: Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |