![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| AppRocket
Daca ati vazut vreodata un Mac+LaunchBar si ati regretat lipsa unei alternative pe Windows, asteptarea a luat sfarsit: AppRocket de la Candy Labs. Pretty damn cool imho. Puterea liniei de comanda direct din Windows, cu cautari inteligente, shortcuturi s.a.m.d. Varianta Beta pare sa fie gratuita for the moment (dar necesita .NET Framework instalat...). Salutari, Andrei | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
N-am reusit pana acum sa-l fac sa-mi indexeze si History-ul de IE in lista. Am adaugat directorul potrivit, dar pare sa-l ignore. Sper sa nu fi facut eu ceva gresit... Daca ar adauga si asta (in caz ca nu se poate deja), ar fi perfect din punctul meu de vedere. Le-am dat un email cu sugestia, sa vedem ce zic. Salutari, Andrei | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
damn thing nu se poate muta pe alta "latura" a monitorului? de preferinta pe una din partile laterale? eu am un toolbar foarte folositor sus si nu vreau sa renunt la el si nici nu-mi place sa se incalece cele doua. asa ca momentan am dezinstalat programelul...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |