![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| windows sau linux?
Parerea mea e ca linux e .cel mai tare …motivul ar fi ca foarte multe aplicatii folosite in windos manaca carca processor..iar in linux iti ia cu 10-20% mai putin un exemplu este vizionarea unor filme..in windows mananca peste 10% si nici nu merge full screen iar in linu sub 1% full screen… Sunt si eu curios ce preferati si de ce? ps: Faza de mai sus am observat-o la Un AMD k6
__________________ colorblind | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
windows: il cunosc, am aplicatii pentru el, multe motive; linux atunci cand vreau sa mai invat ceva, dar chiar mi-ar place mai mult pentru ca ar fi un challenge nou. atata tot!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
windows, n-am nimic cu linuk, dar mi se pare o intrebare tampita atata timp cat nu se specifica pt ce se vrea. Aveti voi 3dsmax pt linux, photoshop pt linux, dreamweaver pt linux si afterfx pt linux ? Dar mp2, halo, halflife2 si restul de 90% de jocuri pt linux ? Urasc windowsul , urasc microsoft dar in momentul de fata nu exista alternativa.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
da chiar asa.. nu e specificat in ce domeniu sa preferam linux sau windows. si sunt de acord cu lunetistul in ceea ce priveste aplicatiile. vladuz > explica-te!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |