![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Ce Winamp folositi? | |||
| Winamp 2.xx | | 23 | 29.87% |
| Winamp 3 | | 2 | 2.60% |
| Winamp 5 | | 52 | 67.53% |
| Voters: 77. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
Cei de la Nullsoft ne incanta cu o noua versiune de Winamp... Winamp 5!!! Io lam bagat... si mere destul de bine... ink este in varianta beta... dar presupun k doar programul e in teste... nu si prog de instalare... care e km prostovan... adik il instaleaza... nu zic nimik... dar knd vrea omu sa il scoata... ia dezinstall de unde nui... in star menu nu este (cum nu exista in nici o versiune de winamp) si nici la add/remove programs... Are si versiune pro... kre ink nu este valabila... dar oricum are niste optiuni destul de interesante... Spre deosebire de celelalte winampui... acesta are la setari de te iei cu mana de cap... (spre deosebire de 3 kre nu are aproape nimik de configurat) In mare este un program destul de frumos cu ceva schimbari... nu stiu exact dak merg pluginurile de la celelalte variante dar sper sa mearga... )
__________________ U'r surfing on the World Wide Web!!! Enjoy!!! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
rectificare are buguri... )) de 2 ore de knd mi lam bagat... mi sa bulit de 2 ori... suporta pluginuri si pt 2.91... cel putin shoucast mere... dar... knd sa il dezactivezi... supriza... se buleste... ![]() cre k mai au de lucrat la el un pic... )Dar in mare am un sentiment bun pt aceasta versiune de winamp... but the again asa am avut si pt winamp 3 si uite ce a iesit... :P
|
| | #7 (permalink) | ||
|
mda, si eu am inteles ca e winamp 5 vorba aici, nu? ![]() anyway, n-am stat sa analizez prea tare k-urile tale, de altfel enervante, dar vreau sa zic ca m-am dus pe pagina la www.winamp.com sa descarc acest .5 si n-am vazut nimic specificat acolo. deci.. e chestie oficiala sau cum?
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
M-am obisnuit cu prescurtarile de la mirc... )E oficial si nu e... p winamp.com stiu ca nu zic nimic despre asta... dar dak dai un search in google o sa gaesti pagini de unde sa il iei... acum io am o versiune beta 2... de pe 28 park... dar il tot modifica... la history am gasit o gramada de modificari si versiuni.... ))Sper sa iasa o chestie buna... nu ca data trecuta... Eu sunt fan Winamp si sper sa nu ma lase balta... Ce am gasit destul de interesant... dar doar pentru cei ce au net non stop este faptul ca poti sa gasesti informatii despre melodia ascultata... sa aflii despre autor/bibliografie/discografie... poate au si alte programe dar mie asta imi place... ))
|
| | #10 (permalink) | ||
|
luasem acum vreo 2 saptamani o versiune beta 10...ce sa zic f dragut skinul modern...dar se vedea k e beta. acum am luat beta 2...si e super misto ![]() are mai multe colour themes,se misca mult mai bine...ce sa zic...eu zic ca vor face uitat winamp3-ul
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Da, Winamp 5 beta 2 e tare. Un singur lucru ma enerveaza - cand dau minimize dispar ferestrele cu un delay de o secunda or smth. Daca pun skin classic merge calumea, dar totusi. Sper ca versiunea finala o sa mearga ok. Si daaaa in sfarsit are J!!!
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
probabil ca `jump to file` atunci cand apesi pe tst `j`. cum e la 2.xx si care e ff util. si la 3 idiotii scosesera si bagasera cu f3
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Cum zice Dark Reign. ![]() Nu inteleg de ce au trecut la incalceala cu F3 - nu pot sa-i zic altfel.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
de idioti ![]() cateodata programatorii sunt atat de cretini si scot niste feature-uri atat de utile incat te intrebi daca ei chiar folosesc programele pe care le scriu
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
Mai e si zicala aia "If it ain't broken, don't fix it". Au trebuit ei sa bage nu stiu ce super sistem de cautare cand J era destul.
__________________ E8400 @ 3Ghz / 2x1gb Kingmax / GA P35-DS3L v2.0 / BFG 285GTX OCX /Seagate 200gb ATA + Seagate 320gb SATA / Samsung 971P / SB LIVE! 5.1 Digital / Altec Lansing VS4121 | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Poate imi poate explica si mie cineva ceva... Winamp 5... nu exista pe pagina www.winamp.com winamp 3 build nu stiu care... nu exista nici asta p pag de mai sus... winamp 2.95 nu exista nici asta p aceeasi pagina... si la www.softpedia.com sunt toate si la cine ia produs zice aol... apas pe link ma duce la winamp... Ce naiba se intampla???
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |