![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 Location: Bucuresti |
Nici nu stiu daca am scris bine Sisco poate se scrie Sisqo nu stiu. In fine am auzit ca sunt cele mai tari cursuri de calculatoare. Atestate si paraatestate de Microsoft, recunoscute in toata lumea. Stie careva ceva de ele. Si de unde pot face rost de info concrete despre toate cursurile pe care le ofera + pret?
__________________ F..K with the best DIE like the rest ! | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
hehe, cam are dreptate REDMAN la faza asta... ![]() revenind, cred ca te referi la Cisco... ![]() incearca la www.cisco.com. sau du-te la ICI, din cate stiu eu in bucuresti acolo se tin cursurile. Sisqo?
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Doamne, ce fel de oameni sunteti mah. Vreti sa va apuucati de ceva fara sa stiti cum se cheama, darmite ce este, doar pentru ca ati auzit nu stiu ce. De ce nu faci cursurile de gigolo. Cica se castiga bine si nu ramai niciodata fara bani.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
lunetistu is so ph00nny ...dar are dreptate, ar trebui sa te interesezi mai intai, sa intrebi pe cineva "experminetat" si apoi sa te hotarasti...
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
Deja ne-am ratacit prin balarii. Closed!
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |