![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema software sau hardware ???
Am urmatoarea configuratie : XP 2400 Throughbred B, mobo Gigabyte 7VAXP Ultra, 2x256 Corsair PC2700 CL2, carcasa+sursa noname, GeForce 4Ti4200 Albatron Turbo, 64mb ddr, 2xWD800JB, CDRW Teac w540e + cdrom Teac 540e, modem USR extern, sound+network onboard, SO - win2003server. Problema care e ... orice aplicatie care o deschid imi ocupa procesorul in proportie de 80-100% (in functie de aplicatie). Am doar un antivir instalat (eTrust de la Computer Associates), insa acesta + restul proceselor default imi ocupa intre 0-4%. Am umblat si la performance options, am bifat aplications si programs ... NU background services, system cache. Ceva sugestii ??? pls ... ma enerveaza de nu mai pot. Iar daca din retea copiaza cineva de la mine ... iar eu vad vreun film sau jok ceva, imi apare ecran albastru si "flushing virtual memory" or smth !
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ai vreun device in PIO mode?
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
mda ... se pare ca e aceeasi problema ca aici : http://www.computergames.ro/forum/sh...threadid=67077 e un rahat de worm care face figuri si care nu il vede "momentan" nici un patch de la symantec, nici chiar un antivir. am formatat, reinstalat + update securitate cum m-a sfatuit un prieten (cu reteaua LAN off, scoasa mufa) si totul a revenit la normal. problema era aparitia a 9 svchost.exe in task manager.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |