![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| WindowsXP Pro problem...
dupa ce ma loghez se intampla ceva ciudat. apar iconitele de volum, touchpad si AC Power dar nu si cea de network connection... apoi timp de cateva secunde bune (sa tot fie vreo 10-15) nu se intampla nimic. dupa aia incepe sa lucreze hardul, face un floppy seek si apare in sfarsit si network connection, sygate firewall, avg antivirus etc. intrebarea mea este ce naiba se intampla in secundele alea? m-am uitat pe la procese, nimic suspect. chestia e de cateva zile, nu foarte multe, deci nu are legatura cu firewallul sau cu antivirusul (desi floppy seek-ul asta mi-a sugerat prima data). oricum am incercat si cu ele dezactivate si problema se mentine. multe servicii sunt oprite, pentru ca nu-mi sunt necesare... restul sunt majoritatea pe automatic si foarte putine pe manual (standard settings). vreo idee? s-a lovit cineva de problema asta? stie cineva de la ce ar putea fi? vreo rezolvare? e posibil sa fie ceva legat de retea si sa nu aibe legatura directa cu mine? 10x anticipat...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
tot Xp si tot asa imi face si mie dar nu mi s-a parut motiv de ingrijorare. insa nu imi caraie hardul, floppy-ul si altele. doar ca "network connection" apare dupa vreo 10-15 scunde. probabil e de la "computer browser" care isi refresheaza mai greu lista cu compurile din retea.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Hmmm...si eu am aceeasi "problema". Am "cateva" comp. in retea...zo, se incarca mai greu. Desigur am si memoria incarcata...err....ai putea incerca un program de accelerare a booting-ului (e.g. Zoom , BootVis) Quote:
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Accesul la floppy sugereaza ca windowsul incearca sa instaleze drivere pt vreun device. Verifica prin device manager daca e totul ok.
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
wow... e bine sa vezi ca nu esti singurul in suferinta ... prin device manager totul e bine si parfumat. o sa incerc sa dezactivez chestia din mycomputer, apoi daca nu da rezultate bag si bootvisul... daca tot nu rezolv nimic, inseamna ca pur si simplu asta e situatia. oricum il resetez destul de des, in general sta cuminte in s3.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Err..si mie imi face la fel...asta e..l-am lasat in durerea lui si acum intru din ce in ce mai des pe Linux. Singura chestie care ma tzine de la a curatza partitia cu winu sunt jocurile....si maicamea
__________________ E8400 @ 3Ghz / 2x1gb Kingmax / GA P35-DS3L v2.0 / BFG 285GTX OCX /Seagate 200gb ATA + Seagate 320gb SATA / Samsung 971P / SB LIVE! 5.1 Digital / Altec Lansing VS4121 | |||
|
| | #11 (permalink) | |||
|
uitandu-ma prin Event Viewer / Application am gasit doua chestii ciudate... Quote:
Quote:
Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | ||||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ --- viatza-i grea ... da' trece --- | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
uff... da' sta bine mersi si pe domain... adica, dupa ce termina de bootat & all e totul ok. in plus, pe domain nu stiu cum naiba am access la niste chestii la care nu am dp workgroup all in all, imi place mai mult cum suna "domain" decat "workgroup"
|
| | #15 (permalink) | ||
|
pai e normal, policy-urile sunt mai complexe pe domeniu, dar nu te ajuta cu nimic ... daca ai fi fost domain controller ar fi fost amuzant, ca faceai regulile pentru tot domeniul cu conditzia sa mai shi vrea cineva sa intre in domeniul tau ... asha tu fixezi nishte politici de securitate pe care nu potzi sa le foloseshti pentru ca domeniul tau nu exista ...
__________________ --- viatza-i grea ... da' trece --- | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |