![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Pop-Up kill ..recomandare pls
Recomadati-mi si mie un program bun care sa opreasca pop upurile de win. Efectiv ma aduc la disperare. Vreau ceva simplu, sa nu apara incompatibilitati samd. Eu am incercat cateva dar erau niste jafuri. Multumesc anticipat.
__________________ May the force be with me ! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
google toolbar ![]() are si o functie de blocare a ferestrelor poup up
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
De cand mi-am instalat-o chiar imi place sa ma duc pe site-uri gen go.ro, home.ro, rol.ro
__________________ Astazi sunt un invingator! Intel PIV 2,67 GHz Boxed FSB 533 | Gigabyte GA-8IPE1000-L (Rev 2.0) | 1GB DDRAM | Gygabyte Ati Radeon 9200 128/128 GV-R92128DH | 80 GB @ 7200 rpm Maxtor | DVD-RW Teac | 19" Trinitron Compaq P910 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Fierbird pentru IE dependenti . incearca-l ca e clar superior lui IE, afiseaza paginile mult mai repede, chiar si in timp ce nu s-a terminat incarcarea. Are popup killer, e foarte configurabil daca te pricepi (chiar infinit configurabil )Eu folosesc ultimul build de Mozilla, 1.7a si merge super. Fierbird e prea simplu pentru mine .. Faza misto cu Mozilla e ca poti avea mail-ul si browser-ul cu aceleasi setari in Windows si Linux, chiar si cu acelasi cache/bookmarks/mail database. ASTA e chiar super.
__________________ YM: suceveanu_eugen | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Spyware blaster e za best din exp. mea cu site-urile zzz. Va multumesc tuturor pentru sfaturi, pana la urma m-am procopsit cu Google toolbar. Singura problema pe care o mai am e un motor de cautare care s-a setat default ca home page, si nu mai pot sa scap de el indiferent ce i-as face. Nici un program gen ad-ware &co nu l-a putut distruge.
__________________ May the force be with me ! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
spre deosebire de toti ceilalti recomand OPERA! refuse pop-up windows si cu asta basta. nu stiu daca opera doar refuza sa ti le afiseze, sau chiar nu accepta datele [lucru care ti-ar salva din banda] dar oricum, eu n-am intalnit site care sa reuseasca sa pacaleasca opera. Da' ma rog, eu nu intru pe asa de mult pr0n
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 |
incearca alt browser mai intai... mozilla
__________________ i jerk off inside books and give life to words | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Mi-am schimbat browser-ul deci mi-am schimbat si pop-up killeru' Se numeste GreenBrowser si il gasiti aici: www.morequick.com | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |