![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Bucuresti |
Dragii mei Domni Ma lovesc de o problema la care inca nu am reusit sa gasesc solutzia M-am hotarat sa folosesc si eu incredibilul Knopix si trecand peste restul de probleme legate de Linux in general (a se vedea aici toate denumirile si functiile specifice)am ajuns in sfarsit la configurarea LANului , eu fiind si utilizator de retea . Aici toate bune si frumoase , reusesc eu sa gasesc setare de IP si tot restul dar SURPRIZA!!!! Cere parola de administrator ( de altfel nu potzi sa modifici nimik fara sa fii in modul Admin) parola pe care nu am de unde draq sa o stiu . Rugamintea mea este urmatoarea : fitzi dragutzi si spuneti-mi si mie o parola defolt pe care o are CHESTIA asa in cazul in care stitzi Cu deosebit respect Catalin | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Bucuresti | Quote:
Care este parola aia nene sa pot modifica si eu IPul ca sunt utilizator de retea (crede-ma ca sunt aproape dependent de ea) | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
mda merge.. am reusit sa intru si pe net cu el, numai ca avand modemul pe USB o data il vede si alta data nu. Placa de retea onboard evident ca nu o vede niciodata.. Ca sa raspund la intrebarea de mai sus /etc il salveaza pe hard.. Am reusit sa salvez si configuratia pe o partitie fat32. Se acceseaza la boot cu comanda: knoppix myconfig=/mnt/hdax, unde x este partitia.. la mine avand 3 partitii si 2 cd-roame e hda6.. Oricum e cam de cacao, enervant cum tot citeste dupa cd-rom. Cred ca o sa-mi caut o distributie serioasa pt instalare.. but laterz.
__________________ bla bla | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |