Quote:
|
Originally Posted by Capitanu Picard djlyon are dreptate.
parleste-i !!!!!!!!
si cum e cu plangerea aia? aia sunt cretini? arde-i !!!!! ia-le bani! multi! cere despagubiri la cretini!!! |
Dupa cum spuneam as vrea eu! Dar situatia nu e chiar asa. Legislatia din romanica suna cam asa: dovada existentei legale unui soft este licenta insotita de factura!!! Daca nu ai factura ai imbulinat-o. Legal ei chiar au dreptate. In schimb cei de la Adobe se fac vinovati de neglijenta crasa in aceasta privinta. Ei dau mana libera "cainilor de paza" (avocatii de la Burchel) sa faca astfel de plangeri (penibile), chiar daca soft-urile sunt inregistrate online. Iar statul nu are nici o vina in toata afacerea asa ca nu pot sa ii iau banii. Iar daca ma bat cu Burchel o iau "in barba".
Pentru cei ce aveti soft LE sau OEM pe firma aveti de grija si cereti firmelor care au livrat anumite produse, componete, etc., cu soft inclus dar NEEVIDENTIAT pe factura sa va dea adeverinte care dovedesc existenta acelui soft in pachet. Sper sa nu aveti nevoie dar paza buna trece primejdia rea si nu mai aveti parte de neplacerile pe care le-am trait eu. In concluzie, Adobe sacs

))
PS Nu sunt singurul care a patit asa ceva, dupa cum am aflat de pe alte forumuri.