![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Ce program FTP folositi si de ce?
Am cautat de forum dar n-am prea gasit nimic referitor la programele FTP. Cum astazi utilitatea unui astfel de program este indiscutabila, m-am gandit ca ar fi bine sa initiem o discutie despre acestea. So: eu folosesc SmartFTP (www.smartftp.com) si FlashFXP (www.flashfxp.com). Primul imi place pentru functionalitate, pentru ca e free pentru utilizatori "casnici" si pentru posibilitatea de a se conecta la mai multe servere simultan. FlashFXP este considerat cel mai fain client la ora actuala si am zis si eu sa-l incerc: prima data nu mi s-a parut deosebit dar dupa cateva zile de jucat cu el mi se pare splendid. Puncte forte: stabilitate, viteza si ergonomie. Pucte slabe: nu se poate conecta la mai mult de doua servere.Acum sa va aud pe voi. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
well - Bullet FTP. nu e prea free si sincer sa fiu, ma cam enerveaza cu niste faze. cred ca il schimb recent ori FlashFXP ori cu altceva.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
tot smart ftp... mere si imi place... e si free... imi fac treaba cu el... (in mare numai upload p serverele cu free wtb hosting... si imi e destul...) ma rog... are niste fitze in el dar in mare mere...
__________________ U'r surfing on the World Wide Web!!! Enjoy!!! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Modulul de ftp din Far Commander (care il folosesec mereu in Windows). Adevarul e ca nu prea am nevoie de asa ceva - decat cand imi updatez pagina.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
smartftp am o gramada de amintiri placute de la programul ala. il foloseam in prostie pe vremea cand nu exista kazaa, audiogalaxy, napster, dc++ si alte soft-uri FS. si mi se pare fffffff bun, din toate motivele enumerate mai sus de ceilalti
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Pt chestiile de zi-cu-zi ma descurc cu Total Commander. In rest folosesc Ws-Ftp. S-a intamplat mai demult sa trebuiasca sa lucrez cu servere de ftp pe care erau cateva mii de fisiere in sute de directoare (download, upload, syncronize etc) si am incercat destul de multe programe, insa ws-ftp s-a descurcat de departe cel mai bine (altele precum cute-ftp sau flashfxp dand rateuri la greu). In afara de interfata care e cam demodata in rest mi se pare ok (deocamdata).
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |