![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Probleme cu Trillian
De cateva saptamani am probleme cu trillian, si anume la partea de Yahoo. El specifica faptul ca se conecteaza la server, imi si afiseaza niste persoane insa buba e ca sunt destui on-line pe care nu-i vad. De asemenea, contul respectiv nu este vazut ca fiind on-line, nu primeste si nu trimite mesaje. Am instalat de multa vreme ultimul patch (versiunea f) si un timp a mers bine, acum da iar rateuri... Solutii? Alternative bune d.p.d.v al calitatii?
__________________ Just little old me | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
trillian nu mere cu yahoo... sa chinuit fratimiu 1 sapt sa il faca.. cu tot felu de patchuri d p net... dar fara nici un rezultat... io personal cred k au facut cei de la yahoo ceva ca sa connecteze la serverul lor doar programul lor Yahoo MSN... sau au facut in asa fel incat conectarea sa nu fie asa de simpla... nu stiu ce sa zic... patchuri nu cred k exista... dak exista vreunul fratimiu lar fi pus deja... :P e un pic obsedat de trillian... momentan foloseste trillian in paralel si cu Yahoo MSN... daca nu ai alt cont decat la yahoo... iti sugerez sa folosesti doar Yahoo MSN...
__________________ U'r surfing on the World Wide Web!!! Enjoy!!! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Trillian n-are nimic... problema e ca s-a schimbat serverul de ym... intrati la preferences si la yahoo puneti serverul scs.msg.yahoo.com in loc de ce era (scs.yahoo.com pare-mi-se). Gata later edit O alternativa care mi se pare promitatoare (si eu am fost in cautare pina am rezolvat conectarea pe yahoo cu trillian) e Gaim. Printre altele suporta si transferul de fisiere (beta).
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
mda, nici mie nu mai imi merge desi am ultimul patch - 0.74f. sper ca schimbarea serverului de care zici tu sa fie buna si sa imi mearga. dar hai ca incerc si gaim-ul asta.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Aici gasesti si rezolvarea la problema ta. http://www.ceruleanstudios.com/forum...threadid=48754 Eu folosesc versiunea 2.01 Pro si nu am nici o problema cu Yahoo-ul.In schimb, inainte sa imi fac update, cand aveam 2.00 aveam si eu probleme cu Yahoo.
__________________ Never odd or even. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
mm.. am incercat GAIM-ul. nu e cine stie ce din pacate, dar promite. mai ales ca e opensource
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
N-ai rezolvat cu schimbarea serverului? Sint sigur ca asta e problema. Mi-am pus astazi Trillian Pro 2.01 (m-a imprumutat un amic din Rusia cu cei 25$ necesari pentru achizitia programului) si pot sa zic ca e destul de misto. Totusi daca n-ai un prieten ca al meu nu recomand investia , dat fiind ca are exact aceeasi utilitate ca si varianta freeware. Btw asta are by default serverul de care ziceam eu. Garantez ca asta e buba.
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
eu ma indoies ca e problema exclusiv de la server, pentru ca la mine schimabrea de versiune a rezolvat problema, poate or fi pus servere de back-up si ei ca tot omu. am incercat si sa schimb serverul da multe din ele nu au mers si am lasat-o balta cu celelalte. cat despre alte IM integrators mai e si Miranda, care e tot opensource, e destul de interesant gandit, e ca o platforma pe care pui plug-in-uri si asa poti sa obtii conectare unde vrei si functii de te saturi. trillian pro in plus fata de trillian are plug-in support si inca cateva chestii, iar plug-in-urile pot fi ft folositoare, printre cele mai bune eu cred ca sunt pop3 mail si spellchecker [e bun pt ca poti scrie 2 litere si el iti trimite un cuvantul intreg ===mult mai bun ca word matching-ul care nu trimite si inlocuirea facuta]all in all trillian rules, but just as much as the others do, e chestie de preferinta cred. p.s. trillian ocupa in ram cat yahoo singur
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |