![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 | Linux
Pentru impatimitii sistemelor de operare cat si programelor gratuite sub marca Linux, un thread cu toate problemele si rezolvarile, mai ales si | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 |
hehe.. tocmai vruiam sa pun un nou theread.. lam vazut pe acesta care se apropie mai mult sau mai putin de "problema mea" .. in fine . Io as intreba urmatoru lucru`. Unde as gasi si eu un bot de trivia care sa il pun pe serveru de la retea .. sa stea acolo sa mearga tot timpu`. Sper ca nu mi se va raspunde cu clasicul "gugal pentru ca am cautat vreo 3 zile si mai nika.. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
usor de zis greu de facut... am stat vreo 2 ore la .conf-u de la un eggdrop si nici la jumate nu am ajuns ... sa presupunem ca dupa vreo 4 ore il setez. ce mai trebuie sa fac ? pun trivia aia cu .tcl in directoru scripts. tre facut ceva ? sa incarce scriptu de trivia..
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
ciudat. Exista pt linux forumuri intregi cu mii de oameni si tu faci un singur thread? Ar trebui sa faca astia la CG un subforum undeva. Asa nu prea merge. Si ca sa nu fiu offtopic, a incercat careva sa configureze alsa pe via82xx si kernel 2.6.1? (KT266A Northbridge). Ca m-am dat cu capul de pereti sa il fac. Totul pare ca merge dar nu se aude nici un fasait macar. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
dupa doua trei zile de munca am reusit sa pun un funtiune un eggdrop cu un script de trivia . Dar am constat cu dezamagire ca era script varza rau de tot .. am zis ca asta este ..am cautat altele. Doar toate la fel de varza.. Nu apare valuare intrebarii , valuarea intrebarii este una fixa .. nu variaza.. nu tu intrebari bonus nu tu top-uri.. nu tu nika.. doar o intrebare si raspuns ... Am constat ca sunt mult mai misto celebrele scripturi pentru win de trivia.. icehot si care mai sunt .. Acuma vine intrebarea.. As putea rula pe shell intrun fel script-u pentru windoj ? sau as putea sa caut in script-u pt win ceva gen .tcl ??? Sau imi da si mie cineva un link cu un .tcl pentru o trivia decenta ? ps : pentru cei ce nu stiu despre ce este vorba sa dea putin de rotita un sus | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
lfs imi lasa impresia ca trebuie sa citesti muuult mai mult si sa alergi de unu singur dupa pachete (poate sa-ti faci un mic portage or smth )ps: si eu vreau un freebsd si nici eu n-am timp ... oricum, lumea zice ca gentoo e cel mai aproape de bsd dintre linuxuri
__________________ You'll never walk alone | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 | www.smoothwall.org - Incercati-l e super tare...daca aveti vreo retea ceva cu conexiune la net.
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Viitor inginer chitarist Join Date: Jan 2000 Location: Amsterdam, Olanda |
sunt putine ca lumea care are pb cu linux merge pe www.**ux.ro sau www.***ux360.ro sau www.*******nation.ro sau ma rog alte siteuri. Daca aici ar fi terenul fertil(in cazul nostru am avea un forum de linux) lumea ar veni aici si nu s-ar duce pe alte siteuri cu balarii. Poate se indura adminii
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |