![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| De ce nu se incarca contoarul de trafic?
Administrez 2 site-uri web. Pe ambele site-uri am pus contorizare de trafic de la trafic.ro Cand intru pe internet sa vizualizez munculitza mea, ia logo-ul trafic.ro de unde nu-i (totusi browserul face request la trafic.ro) Aceeasi poveste la contoarul de trafic de la myx. Vad numai un dreptunghi negru in care scrie "counter"; cel putin vad ceva... Toti prietenii mei (de pe alte statii) vad aceste logo-uri si contoare exact cum trebuie sa se vada. Eu de ce nu le vad???
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
pentru ca nu se intelege bine providerul tau de net cu cel al trafic.ro si cel al myx.net. In mod normal cand faci request-urile astea serverul lui trafic.ro si cel al myx.net iti servesc o poza (care nu este pe serverul unde este site-ul tau). Pentru a evita sa ca odata cu contoarele care nu se incarca sa nu se incarce nici pagina ta, iti recomand sa pui aceste imagini cat mai la sfaristul codului, fara a fi puse in tabele; de ex termini tot html ce ai de zis, inchizi toate tag-urile in afara de <body> si <html> si bagi acolo scripturile.
__________________ Astazi sunt un invingator! Intel PIV 2,67 GHz Boxed FSB 533 | Gigabyte GA-8IPE1000-L (Rev 2.0) | 1GB DDRAM | Gygabyte Ati Radeon 9200 128/128 GV-R92128DH | 80 GB @ 7200 rpm Maxtor | DVD-RW Teac | 19" Trinitron Compaq P910 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Hai sa zicem de trafic.ro ca nu se intelege cu providerul....dar providerul este myx.net ....de ce nu se incarca propriul lor contor??? Repet...numai pe computerul meu (pe care am creat paginile) se intampla asta...pe alte computere nu.
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Pai conteaza ce provider de internet ai. Daca providerul tau nu se intelege bine cu xnet-ul, bye, bye. Oricum cred ca topicului asta ii statea bine la Workshop
__________________ Astazi sunt un invingator! Intel PIV 2,67 GHz Boxed FSB 533 | Gigabyte GA-8IPE1000-L (Rev 2.0) | 1GB DDRAM | Gygabyte Ati Radeon 9200 128/128 GV-R92128DH | 80 GB @ 7200 rpm Maxtor | DVD-RW Teac | 19" Trinitron Compaq P910 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |