![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Windows XP SideBar
Lucrez la un program gen SideBarul din Windows Longhorn . Ca si grafica, va fi dragutz, Transparenta meniuri prostii ![]() Ce vreau eu de la voi ? Idei ... ce sa contina acest Sidebar ![]() deocamdata ( ce m-am gandit eu ) : - Integrare cu winampul - Reminder - O anumita Data / Ora imi aduce aminte ... Baga ceva gen Post it pe ecran si un sunet ( etc optiuni )- Ceas care se regleaza de la un server de pe net - Titluri de stiri de pe diverse pagini de net ( + Vremea, curs valutar afisate direct in Sidebar ) - calendar care sa aduca aminte date de nastere colegi / prieteni - Shutdown Computer - Optiune care sa inchida calculatorul dupa un timp pre-definit - Gradul de incarcare al procesorului, memoria, hardu' - Cand a fost calculatorul defragmentat ultima data ..... - Windows UP Time ( si cu "Recorduri" pentru maniacs )Mai spune-ti si voi, ce v-ati dori de la un astfel de programel ?
__________________ -> Visul este real atata timp cat dureaza. Diferenta o realizezi la trezire. N-ai putea spune acelasi lucru si despre Viata ? -> Wake up ! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Marfa, da ai grija cu resursele. La momentul postarii am in tray NAV, Nvidia Settings, YM, Mirc, PC Telephone, aGSM. Nu prea am chef sa ma nenoroceasca de tot. Si altceva, ar fi bine sa-l faci cel putin pt. 2k si XP Idei ar mai fi: -cateva presetari pt. rezolutie/refresh/adancime cul. - renunta la ceas updatat de pe net ca nu-si are rostul, sau macar sa-l faci8 cu update la cateva zile bune -sa incerci sa-l faci sa inlocuiasca task-bar-ul ca eu personal nu am chef sa tin 2 bar-uri pe ecran si nu cred ca are nimeni(desi am 17'' pe 1152*864 ma deranjeaza orice care imi haleste din ecran) cu tot ce presupune asta. - un buton care sa aiba drop-down catre toate partitiile de pe hard + cd-rom(uri) +floppy - un buton care sa iti dea o injuratura random (f. folositor pentru messenger-e, si pt femeia care te streseaza sa te ridici de la calculator sa o mai bagi in seama -eu cel putin la ultima chestia am epuizat tot ce stiam) Nu's, ma mai gandesc. Sari cu un beta si atunci sigur o sa-ti gasim o groaza de idei de imbunatatiri/adugiri.
__________________ There is no place like 127.0.0.1 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
nu stiu daca e posibil...da... Crezi ca ai putea sa il faci sa stie sa dea shutdown atunci cand se termina un film, nu conteaza la ce player sa mearga... preferabil MPlayer sau bsPlayers Si eventual sa dea un copy on clipbor la winamp playing song... sa potzi sa dai ctrl-v oriunde
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
- sper ca treburile cu vreme, shtiri etc le faci cu suport de rss, rdf - un api gigea sa poata scrie lumea module - sa stie sa faca exact ce face un taskbar de windows normal ... adica listarea unui director, posibilitatea sa incarci un html in taskbar(imi facusem un ceas cu javascript mai demult) , etc ...ps: mai mult ca sigur exista bucatzi de cod scrise deja pentru litestep sau alte shell-uri de windows, poate scapi mai usor folosind nishte cod sau ajutand la unul din proiectele existente pps: idee sf ... daca ai putea sa ai un gecko ceva, XUL, mozilla sidebars?
__________________ You'll never walk alone | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
A doua optiune o are AmpBand - tot scris de mine . Merge oriunde, inclusiv odc, mirc, lanchat, notepad, quake3... absolut oriunde poti sa scrii. Doar trebuie sa apesi F11. Merge cu Winamp2/5, Winamp3, Dscaler, AIW Player.Check sig.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
NU ... da imi e lene sa intru pe google ![]() Edit: gata am gasit ![]() http://www.fightersoft.3x.ro/modules...download&cid=1
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Hmmm gotta change the page layout and links. O sa mut soon pagina la alt host (sper sa gasesc unul ok) si o sa fie sectiuni dedicate pentru AIW Player, WANChat, AmpBand and the rest cu changes log, help cuprinzator si features.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |