Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-01-2004, 01:49   #1 (permalink)
bog
Registered User

Program de indexare cd-uri??

ma ajuta cineva?? am cam 100 de cd cu diferite lucruri pe ele si vreau sa le fac un mic catalog... ceva de genu bag cd.. si un program destept imi salveaza un txt cu toate directoarele si fisierele care le contine cd respectiv.. sa nu stau sa notez io ce e pe fiecare cd...

daca stie cineva un astfel de program va rog da-ti un reply

bog is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2004, 02:36   #2 (permalink)
Banned

RvsS's Avatar

WhereIsIt.
Asa se numeste ce folosesc eu.Cred ca nu salveaza .txt ci intr-un fel de imagine a CD-ului, un fel de explorer care se deschide tot cu programelul respectiv.
Sper ca te va ajuta.

RvsS is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2004, 02:39   #3 (permalink)
Registered User

stargate's Avatar

Iti recomand cu caldura WhereIsIt. Il folosesc de 3 ani de zile cu 3 cataloage in paralel care insumeaza aproape 500 giga. Doar bagi CDul in drive, ii face "imaginea" si gata. Are functii avansate de cautare, tot ce vrei.

stargate is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2004, 03:45   #4 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Hai să-l laud şi io! Îl folosesc de ŞI mai mulţi ani! Doar al lu' frate-meu e de ~39GB, ale mele au vreo ~154GB. Numa' că fac colecţie doar cu Jet Li Restul, doar dacă merită, după necesitate, etc. Şi când mă gândesc că am pierdut catalogul CDurilor de la CHIP. Ehe... alte vremuri erau la început!

Nostalgic

Raven is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2004, 08:22   #5 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

si io tot whereisit

intrebare mica: versiunile de dupa 3.0 sunt mai bune decat 3.0? merita sa fac upgrade?

zoso is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2004, 08:52   #6 (permalink)
LS
GIS/CAD

LS's Avatar

zoso, eu folosesc 3.22. nu cred ca versiunile de dupa sunt muuult peste. merita doar daca vrei sa fi in pas cu lumea, altfel nu. mi se pare ca deja a aparut 4.0 daca nu ma insel, dar nici macar nu m-am sinchisit sa-l downloadez. daca merge, de ce sa ma leg la cap daca nu ma doare?

LS is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2004, 09:10   #7 (permalink)
Registered User

arry's Avatar

folosesc cu incredere CD Catalog.

arry is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2004, 10:32   #8 (permalink)
Senior Jedi

Oby One's Avatar

Iar eu din obisnuintza www.diskbase.com
dar are un search ATAT de cretin..........

Oby One is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2004, 12:00   #9 (permalink)
Genetic Dwarf

Korn's Avatar

Mai e si Visual CD. Asta are la ultimele versiuni o cautare beton: dupa nume, comentariu, ID3 tags la mp3-uri si stie sa caute si-n arhive zip/rar/cab. Bineinteles, selectezi cataloagele in care vrei sa-ti caute. Un catalog (un disc) are citiva kilo. Singurul defect e ca nu tine minte si dimensiunea fisierelor (exista vreunul care o face?).

Korn is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2004, 12:22   #10 (permalink)
bog
Registered User

merci mult... e super programu... whereisit.. am luat versiunea 3.56 si un crack 3.52( ca atat am gasit) si merge ok... celelalte nu le mai incerc da merci oricum

Old 23-01-2004, 12:24   #11 (permalink)
Master Browser

[mx]n0b0dy's Avatar

De departe cel mai complet program de indexare mi se pare Disk Explorer Professional. Whereisit si VisualCd sunt mici copii pe langa el.

Quote:
This application is a powerful tool for catalogizing all CDs, DVDs, floppies, ZIP disks, or other removable media, hard drives, network drives, or even FTP servers on the Internet (they are called volumes). Entire structure of volumes can be catalogized as well as internal structure of various archive files (ZIP, RAR, ARJ, LZH, CAB, TAR/GZIP, ACE, JAR and others) including self-extracting installers (EXE).

The application can automatically include contents of various commonly used files (such as readme.txt, file_id.diz) entirely or just in part into a catalog (called a database). Files can be processed by filters that can extract file summary or even create a thumbnail of the file. The current version is equipped with 17 filters which can extract for example song/interpreter/album name from MP3 or OGG files; size, bit-depth, format and even thumbnail from images of over 40 file formats (JPG, GIF, TIF, PNG, BMP, PCX, CDR etc.); properties of various sound files; obtain title, keywords, author, statistics from office documents (such as MS Word and Excel); title from HTML documents; or just copyright holder, name and version from executables. Comments can be added to any volume or folder. All filters are fully configurable, different file types can be associated to any filter.

The application can work with any type of files, be it programs from the Internet, CD magazines, music collections (e.g. MP3, OGG or WAV), photo-albums, or anything else.

Files and folders can be searched in the database even if the original media (or Internet connection for FTP servers) is not currently available and this works really fast. Using an average computer, you can find your file even faster than you would insert a CD disc into a drive. Searching can be done using various criteria, such as file name wildcards, substring, regular expression, date, time, file attributes. Comments generated by filters can be searched as well.

Disk Explorer Professional can work with several databases at the same time. Volumes can be moved between databases. There is no limit on number of volumes in a single database. Having even hundreds of volumes in a single database does not imply higher memory or CPU speed requirements.

Despite all this features databases are very small. Most of the data is compressed. If you wish to send a database to your friend by e-mail, you may remove all unnecessary data from it, such as included file content or image thumbnails.

User interface of Disk Explorer is very user-friendly and quite similar to Windows Explorer, therefore virtually anybody can learn it very quickly.

Disk Explorer Professional comes with a royalty-free viewer that can be used for free distribution of self-view databases created using a full version of Disk Explorer Professional even to users that do not have a copy of Disk Explorer Professional.
Si mai presus de orice are plug-in de citire pt Total Commander.
Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy.

[mx]n0b0dy is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2004, 18:40   #12 (permalink)
bog
Registered User

[mx]n0b0dy
m-ai distrus.... tocmai am facut cam 40 de cd-uri si acum aflu de total comander(slabiciunea mea) daca stiam de la inceput... ... acu nici nu stiu ce sa fac

Old 23-01-2004, 22:03   #13 (permalink)
c00kie

Z4m0lx3's Avatar

Prefer Visual CD (desi il folosesc de curand), pare a fi mai accesibil decat celelalte mentionate si nu am intampinat probleme sau nemultumiri in utilizarea lui (nfo reader, integrare explorer, gewd exporting...)
Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium.

Z4m0lx3 is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2004, 00:03   #14 (permalink)
Senior Jedi

Oby One's Avatar

A shit...... Total Commander ? Suna bine
O sa incerc maine

Oby One is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2004, 23:23   #15 (permalink)
Registered User

cristi anti's Avatar

eu folosesc:
broken cross disk manager
cdr label ??? (pt scos la imprimantă coperţi pt cd cu conţinutu său)

cristi anti is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2004, 12:33   #16 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Că mi-a am adus aminte de WhereIsIt. Eu le adaug cu opţiuni de căutare în arhive & stuff. Aşa că, la cataloagele de softuri, unde căutarea de-acu e imensă, am o problemă. Dând search după un keyword ceva, căutând acolo ca nebunul, după câteva secunde de CPU full-load, pur şi simplu iese din program (crash, mai bine zis) în timpul căutării? Ceva remedii? Chiar n-am chef să m-apuc de refăcut cataloage la CD-uri cu alte programe...

Old 09-03-2004, 13:00   #17 (permalink)
just passing...

Rover's Avatar

vezi ce versiune si ce crack ai..stiu ca era o versiune care avea un crack prost si se busea, iar in cazuri mai naspa reseta si compul...

Rover is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2004, 13:10   #18 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Am păţit şi la versiuni anterioare, momentan am asta:

Quote:
Originally Posted by bog
merci mult... e super programu... whereisit.. am luat versiunea 3.56 si un crack 3.52( ca atat am gasit) si merge ok... celelalte nu le mai incerc da merci oricum
, dar face la fel... Eu înţeleg că are de căutat o groază şi duce procu' în full-load, dar dă-l naibii, crash nu vreau să facă...

Alte soluţii ?

Old 09-03-2004, 14:34   #19 (permalink)
Registered User

taicanoe's Avatar

Program de indexare cd-uri in limba romana ??? sau cu plug-in pentru l. româna

taicanoe is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2004, 10:25   #20 (permalink)
just passing...

Rover's Avatar

[mx]n0b0dy, explica-mi si mie cum lucrez cu "completul"..
pentru ca:
1. bag cd-ul in unitate si-i dau sa scaneze. pe cd este 1 film mare si lat
2. programul incepe sa scaneze...si scaneaza...si scaneaza...si scaneaza...
3. dupa 15 minute termina de scanat si adauga volumul in catalog...retine, era un singur film pe cd
4. dupa ce termina, sesizez ca spatiul pe hdd s-a micsorat cu 699 de megi, exact cat are filmul

deci: ce i-am facut gresit de idiotul mi-a copiat filmul, dar l-a copiat in asa fel incat nu pot sa-l vad din arhiva dar are totusi 699 de mega?

precizez ca in acelasi interval de timp am indexat vreo 15-20 de cd-uri cu whereisit...dura mai mult sa bag cd-ul in unitate si sa-l scot decat citirea propriu zisa...si nu au fost doar cd-uri cu filme cu si programe, poze, etc, etc...

deci cum il setez ca "minunatia" sa reziste macar inca o saptamana pe compul meu?

Rover is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules