![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nick anterior: sushy Join Date: Dec 2003 Location: Craiova | soft de creat animatii gif
Vreau si eu un soft cu care sa pot crea de exemplu avataruri pt acest forum.Deci animatii gif sau alte formate...Si inca ceva..Am o animatie tare da e putin prea mare pt avatar,cum o micsorez?
__________________ Obedient Vigilant Youth Designed for Infiltration and Killing | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
sushy: Irfan Viewer / Phostoshop sunt bune pentru modificat dimensiuni. In schimb un soft de animatii cautam si eu sincer sa spun...
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Cand am avut nevoie mai demult sa fac un banner m-am descurcat f usor in Ulead Gif Animator.
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
zoso: M-am pus pe ImageReady sa modific un pic avatarul... Vedem imediat ce iese. LATER EDIT: M-am jucat cam 1 minut cu ImageReady si a iesit animatia din avatarul de acum.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 Last edited by COBRA; 24-01-2004 at 02:43.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
How about Microsoft GIF Animator? Nu are la fel de multe optiuni ca Ulead GIF Animator sau ImageReady dar este destul de simplu de utilizat, si de rapid
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Z4m0lx3: Ulead l-am vazut si e mijtocutz, dar Microsoft GIF Animator de unde il iau? Ca l-am cautat pe dc++ si nu am gasit nimic.
|
| | #8 (permalink) | ||
|
iar am intrat pe forumu de warez in loc de forumu CG? http://www.google.com/search?sourcei...q=GIF+Animator
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Da... Adobe [Phostoshop] De ce?
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Swish 2 il folosesc cu succes la crearea si rularea aplicatiilor animate (swf, swi). Stie de salvare a fisierelor in format gif animat. io zic sa il incerci. are mai multe optiuni. ai atasat un exemplu personal
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Bisti: Mi-ai facut pofta. Dar raman sa cred ca Ulead e cel mai fiabil.
|
| | #13 (permalink) | ||
| Nick anterior: sushy Join Date: Dec 2003 Location: Craiova |
Eu vreau sa modific un gif sa mi-l pun avatar.Spuneti-mi cu ce pot face asta sigur va rog! De exemplu avatarul lui bisti nu e gif?Eu am incercat sa-l micsorez dar numai e animat ramane decat primul cadru!
__________________ Obedient Vigilant Youth Designed for Infiltration and Killing | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
sushy: Cu ce program ai incercat? Daca e lasa avatarul aici si incerc eu sa ti-l fac eu.
|
| | #15 (permalink) | ||
COBRA ,nu ma lasa sa-l atasez E in format gif si am incercat cu photoshop.Si unde gasesc imageready?lasa un mail daca vrei sa ti-o trimit...Ti-as ramane dator!
|
| | #16 (permalink) | ||
|
incearcă la http://www.ulead.com/download/trial.htm dacă vrei poţi să le şi cumperi eu am descărcat cool 3d pt animaţii şi e bun. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Nusht daca e valabil la alte versiuni, dar la Photoshop-ul meu (7) gasesti mai pe oriunde ImageReady. Desigur, daca l-ai instalat. Cauta in Start - Programs - etc. dupa el sau da-i un search for file and folders "imageready". Daca e, pune .gif-ul intr-o arhiva .rar si incearca sa o atasezi.
|
| | #19 (permalink) | ||
|
|
| | #20 (permalink) | ||
COBRA verifica mailul...
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |