![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Care sunt Parametrii de compresie jpg....
din MSpaint? si de unde se pot modifica? ma refer la rata de compresie, smoothness-ul, si tipul compresiei, 4:2:2/4:4:2 (asa se numeau in corel parca, nu stiu denumirile standard )stie cineva?
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Doar sub WinXp aveai posibilitate sa iti configurezi cate ceva. Ai un buton de Options sub Save-ul din fereastra cu Save As... In sisteme de operare mai vechi nu ai nici atat. Oricum ce vrei de la respectivul program (dupa ce ca e "free" )?. Daca tot vrei asa ceva la un JPEG, de ce nu incerci un AcdSee or else...?
__________________ Never odd or even. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
unde sub WinXp....folosesc MsPaint version 5.1(de fapt asta e vers de win , da asa scrie in about) si in save/save as window la mine nu este nici un options ![]() Folosesc paint ca se deschide mai repede ca acdsee pe compu meu...da' acum se pare ca n-o sa am de ales ...acdsee here i come
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
incearca Irfanview 1.85 si o sa vezi ca e cel mai bun... bine-nteles in domeniul freeware
__________________ Guitar stuff: Epiphone Les Paul Ultra lefthand sunburst (with Gibson Alnico pick-ups) | Epiphone Les Paul Custom LH (with EMG-HZ pick-ups) | Yamaha 421DL LH | Johnson JG 624CEN | 70's Doublesix | Rocktron Gainiac | Boss GT8 | Ibanez MS10 | Jim Dunlop GCB95 Wah | Cheri CB50 amp | GHS strings Computer: AMD A64 3200+ | MSI K8N Neo 4-F | 1GB DDR333 | Radeon AX1600Pro | Maxtor 80GB | WD 40GB | Seagate 160GB | Leadtek Winfast Expert | Sony CRX230 | LG DVDWr | SB Live 5.1 | Samsung 913N | Antec 3000B | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
www.irfanview.com
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |