![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Conexiune net + zapp
sper ca am postat unde trebuia... datele problemei: 1. am deja conexiune la net, pe cablu, ma rog, viteza de transfer nu foarte mare, limitata de admin si chiar si de mine, pentru ca nu vreau sa ingreunez traficul total al netului in companie 2. mi s-a facut de catre firma upgrade pentru date - abonament de tip eco - cablurile, cd-ul cu softul trebuie sa soseasca prin posta, blabla. intrebarea este urmatoarea: pot sta cu conexiunea mea la net iar in paralel sa folosesc zapp-ul, viteza la net crescand in acelasi timp? este posibil? adica nu stiu cum se face, daca se poate. ar fi super! mersi pentru orice raspuns!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
gata, am conectat si zapp si sunt si conectat la LAN, pe cablu. mergem mai bine. mult mai bine! dar nu este recomandat pentru ca costa destul de mult. am 2 h gratuite pe luna, ce depasesc, ma costa 2 centi/minut.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |