![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Intrebare referitoare la X-Net
am cateva intrebari: 1. de curand abonamentul mi-a fost modificat de pe firma pe persoana fizica (adica subsemnatul). contul de xnet nu imi mai merge, etc.. ma rog.. naspa. nu stiu de ce.. 2. am instalat programelul ala al lor, MyX Desktop (la sugestia unui nene operator de la *222) si dupa cateva intrebari, mi-a zis ca intr-adevar, contul s-ar putea sa se fi sters, deci trebuie creeat unul nou. dau de acolo, creeare cont nou (a treia optiune) si, teoretic, ar trebui sa sune la un numar. nu stiu unde ce si cum. problema nasoala e ca atunci cand vrea sa se conecteze la numarul ala, imi apar in ecranul de conectare tot felul de caractere ciudate, iar modemul, nu intelege nimic din ce e acolo, deci nu se poate conecta. la fel face si pe Win9x (am incercat prima oara pe WinXP). cum se poate rezolva treaba asta? sau la ce gresesc? orice sugestie ar fi binevenita. thanx!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
de ce sa gresesc? e dreptul meu si vreau sa profit de el. anyway, ce alternative imi recomanzi? am vazut artelecomul ca a iesit, dar preturile mi se par cam mari. dar intrebarea mea - stie cineva sa raspunda? s-a confruntat cineva cu aceeasi situatie?
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
rds dial-up? http://www.rdsnet.ro/solutii/dialup_link.htm pt 5$/luna o sa uiti ca ai folosit vreodata xnet
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
mm.. voi lua in considerare si chestia asta. mersi pentru link.
|
| | #6 (permalink) | ||
|
AZI, 25 MARTIE 2004 ma declar invingator !!!! Am desfiintat contul de dial-up free la XNET !!! Va sfatuiesc sa faceti la fel... :fuckoff: Xnet :fuckoff: e o mare teapa, cea mai mare teapa si incepe pe 15 mai ! Cati dintre utilizatorii Xnet stiu sa foloseasca un soft de gestionare a conexiunii prin dial-up.... ? Si cati suntelti constienti ca pe raportul de trafic de la myx totul e o farsa ? Eu oricum nu mai folosesc dial-up... si bafta mare celor care vor folosi Xnet dupa 15 mai ! PS: Azi am asteptat 1 ora (da, 60 minute !!!!) ca sa intru in legatura cu un operator - infractor connex... si asta m-a costat 1/2 din bateria mobilului si cateva zgarieturi in urma zborului telefonului prin camera si izbiturilor cu peretii. MULTUMESC CONNEX... apelul vostru e important pentru mine... n-am sa mai raspund niciodata. :fuckoff:
__________________ Guitar stuff: Epiphone Les Paul Ultra lefthand sunburst (with Gibson Alnico pick-ups) | Epiphone Les Paul Custom LH (with EMG-HZ pick-ups) | Yamaha 421DL LH | Johnson JG 624CEN | 70's Doublesix | Rocktron Gainiac | Boss GT8 | Ibanez MS10 | Jim Dunlop GCB95 Wah | Cheri CB50 amp | GHS strings Computer: AMD A64 3200+ | MSI K8N Neo 4-F | 1GB DDR333 | Radeon AX1600Pro | Maxtor 80GB | WD 40GB | Seagate 160GB | Leadtek Winfast Expert | Sony CRX230 | LG DVDWr | SB Live 5.1 | Samsung 913N | Antec 3000B Last edited by mike; 26-03-2004 at 00:30.. Reason: Limbaj! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Cluj |
Eu am avut sansa sa descopar o retea langa mine unde de la 1 apr o sa avem internet prin satelit non stop nelimitat la 8 Euro/persoana asa ca slava domnului ca am scapat de Xnet. Totusi 2 ani de zile m-am servit de el si a mers bine mai ales dimineata cand ma conectam.
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
felix > dap, sa-i *** si eu, ca am asteptat cam de 2 ori aproximativ jumatate de ora fiecare. incerc sa ma debarasez de xnet. jegosii dreq.. huo!
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Cam aceeasi problema am avut si eu.Dar nu m-am stresat mai mult de 10 min.Acum sunt tot prin dial-up dar am abonament la FX in valoare de 9$\luna.Merge foarte bine in comparatie cu Xnet, dar tot dial-up ramane.Oricum la cati bani dau pe luna la Romtelecom !!!!! = fibra optica !!!!!!! Doar daca as mai gasi oameni interesati !
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
funcky_criminal > zici ca aceeasi problema ai avut si tu? n-ai rezolvat decat schimband providerul? faza naspa e ca eu sunt din targoviste, si astia cu FX-ul, RDS, etc, nu prea au drum prin zona, asa ca, imi ramane XNET-ul.. asta e! ![]() altcineva.. vreo solutie, ceva..?
|
| | #12 (permalink) | ||
|
sunati la 3022222 si o sa va raspunda mai repede operatoarea. la *222, fiind free, ii doare in maciuca cat astepti.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |