![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2003 Location: Bucuresti / Buzau | Pentru cei care stiu Macromedia flash
Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarele chestiuni: - cum fac sa imi apara atunci cand dau click dreapta pe un flash numai About Macormedia Flash Player 7 - cum pot realiza flash-uri care sa apara si peste scris HTML (am vazut recent tot feluri de chestii facute in flash care zburau pe Internet Explorer) - de unde pot sa selectez calitatea unei poze inserate in flash Va multumesc anticipat. Cu respect.
__________________ ###Goethe### Toate progresele sunt precare, iar soluţia unei probleme ne pune faţă în faţă cu o alta. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
calitatea pozelor o setezi cand dai export flash ai acolo optiuni sau pur si simplu editezi poza in altceva (adobe photoshop etc.) si o folosesti asa ca sa apara numai about era tot o optiune export daca nu ma insel iar aia cu flash peste CRED ca este vorba de cod html cat despre cub il faci cu doua patrate si unesti colturile ca si cum desenezi cubul pe hartie dai culori diferite pt cele 3 fete vizibile apoi il grupezi | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |