![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| download trailers
Stie careva cum pot sa downloadez pe hdd un trailer de pe www.apple.com/trailers | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
din cate stiu ultimul buton din dreapta in window-ul ala chiar asta face, te lasa sa salvezi pe hdd... adica, asa le-am luat io.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
eu folosesc opera, dar se aplica peste tot cred, cu opera e doar mai usor ![]() metodele difera putin in functie de constructia site-ului, dar ideea de baza e cam aceeasi. uite cum fac eu: exemplific un caz concret: http://www.apple.com/trailers/wb/troy/trailer/ click pe large>apare o chestie cu click. acum dau view source code(alt+f3) cauti acolo sectiunea referitoare la fereastra aia, avand in vedere ca ai ales vers cu rez mare, tre sa fie ceva pe langa ceva de genul ????large???.. acolo se pune codul despre zona unde ti-ar fi redat trailerul. poti sa search sau te uiti pur si simplu dupa <PARAM NAME="src" VALUE="[aici un link de km intregi care se temina cu numele_filmului_prescurtat_rezolutia.mov in coada] in cazul de mai sus linkul este http://a772.g.akamai.net/5/772/51/ec...oy-tlr_480.mov linkul asta te indreapta catre un fisier mic de obicei, care contine numele fisierului mare, cel pe care il vrei. cauti in noul fisier dl-dat [nume prescurtat de mai sus] si o sa vezi ca e parte dintr-un nume de fisier de genul [nume]_m[rez].mov concret. troy-tlr_m480.mov pui acest nume in primul link gasit, in locul [nume]_[rez].mov si ai gasit trailerul, bagi in dl manager si gata ![]() Unii sunt mai smecheri si numele exact nu e asa de usor de gasit. in principiu trailerul are acel m[rez]in coada, deci unii pasi pot fi sariti, dar aici am explicat in detaliu, ca sa nu urmezi ceva asa..ca orbu' ![]() sau mai e solutie : ++cd
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
dar totusi cel mai simplu este ca dupa ce s-a bufferat tot (s-a umplut bara), sa apesi pe ultimul buton din stanga, unde obtii meniul din poza... de acolo save as source si cred ca e clar.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
eh...io am 16k...si n-am avut rabdare sa ma uit la trailer. in plus smecheria de mai sus am vazut-o partial la cineva, si mi-am inchipuit ca nu se poate altfel
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |