![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Probleme cu .MSI
De ceva timp am probleme la instalarea anumitor programe (de ex Daemon Tools sau SmartFTP): primesc aceeasi chestie (eroare). Banuiesc ca e vorba de Microsoft Installer care la mine lipseste - poate am sters din greseala ceva fisier. Ce pot face ca totul sa fie bine din nou? | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ca să te asiguri că nu-i problemă de-a Windows Installer-ului, îl reinstalezi. Îl cauţi pe pagina cu downloads la Microsoft şi gata. Şi încă ceva: verifică să ai în Services, Windows Installer pus măcar pe Manual...
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Nu cred ca e vorba de update, cred ca am sters ceva fisier .ocx (tot legat de Microsoft Installer). Am gasit ceva pe site-ul Microsoft: Quote:
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
E clar ca am bulit ceva dar sunt ambitios si... Anyway, am facut ce scria acolo si o mare parte din probleme s-au rezolvat. A mai ramas ceva: cand deschid o aplicatie numita Spyware Blaster imi apare acelasi Microsoft Installer pentru cateva milisecunde si dupa aceea ceva ciudat - Windows is configuring Nero Burning Rom (pe care l-am dezinstalat si reinstalat pentru siguranta) si dupa aceea nu se mai intampla nimic. Dupa ce dau Cancel pe instalare de cateva ori imi apare chestia de mai jos. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Ca sa nu deschid alt thread mai am o intrebare: am vrut sa incerc ultima versiune de D-Tools si am dezinstalat Alcohol 120% pe care il aveam pe calculator. Imediat mi-a aparut conflictu' cum ca sa dezinstalez prima data celalalt soft (adica Alcohol) si dupa aia sa reincerc. In Control Panel e dezinstalat, am cautat prin registri si am sters ce-am putut si nimic. Ma deranjeaza si faptul ca imi ramane un drive virtual aiurea pe care nu pot sa-l scot decat din Device Manager insa care apare din nou la un restart. Deci: cum sa scapr de Alcohol? Eu am gasit ceva in HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices dar nu stiu daca e bine ce fac... Voi ce credeti? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |