![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
incearca mai bine http://bursa.rol.ro
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
e de tot rahatul siteul ... pcnetului ... am mail la ei. dupa ce ca au scos POP3 ... ma conectez (imi verifica cica userul) imi intra in inbox, dau sa sterg mesajele nedorite si SURPRIZA, sesiune de lucru EXPIRATA !!! si sus scrie mare "sesiunea dvs expira in 02:59:49." si de atunci mi-am mutat mailul in alta parte ...
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Bisti, la PCNet exista si va exista POP3. Tu te referi la ROL (unde banuiesc ca ai avut contul de mail). Acolo intradevar nu mai exista si ajunsese de 2 bani oricum
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Hmmmm , nope. Tu ai avut mail de tipul nume@rol.ro Se mai exista nume@pcnet.ro (asta e platit si merge normal, avand si POP3 binenteles)
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Pai asta am si zis, ca e platit ! Eu (spre exemplu) platesc si am si o adresa super-bengoasa ![]() Dar hai ca ne indepartam de la subiect !
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Mda .. nu stiu cum apar noi anuntzuri pe bursa .. eu am incercat de cel putin 20 de ori la diferite ore din zi si din noapte .. aceeasi eroare. Ma gandesc sa-mi fac un alt cont .. poate cu unn cont nou merge .. cred ca am sa incerc asta acum. Intrebare: a reusit cinevasa puna un anunt pe bursa in ultimele 2 sapt??? Stiu ca pare idioata intrebarea dar deh ..
__________________ YM: suceveanu_eugen | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Pai inseamna ca ei incearca fidelizarea utilizatorilor serviciilor de la bursa catre serviciul de Email de la Rol.ro Tembelii nu-si dau seama ca au un serviciu de kko si orice user normal va renunta in scurt timp.
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Mai stii, poate se intamplase ceva cu contul meu in baza lor de date ..
__________________ YM: suceveanu_eugen | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |