![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Bucuresti | Problema icafe
Am un icafe si vreo doua probleme. Mari. Am instalat ca program de contorizare LinTimer (de multa vreme). Program f bun, multumesc autorului pe aceasta ocazie. Din pacate am luat o gramada de virusi de pe net si, dupa sfaturile unor prieteni, am ajuns la concluzia ca trebuie sa instalez un program care sa nu mai permita accesul la registry. Dupa cautari seculare care au durat cateva zile am ajuns la concluzia ca programul Deep Freeze ar fi o buna solutie. Zis si facut. Programul isi face datoria atat de bine incat e prea bine. Nu numai ca protejeaza calculatoarele, dar dupa resetare, lintimerul uita de timpul acordat clientului. Toate astea cu ajutorul deep freezului. Din cate am auzit exista posibilitatea inlaturarii acestui neajuns. Aveti vreo idee? Sau poate un program, altul decat deep freeze, care sa faca acelasi lucru? Promit mai mult decat o bere pt cel care ma ajuta. 10x
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Bucuresti |
S-ar parea ca programul suporta o setare Thawspace, in care orice aplicatie instalata merge ca in mod normal, adica poate tine minte unele setari, se pot modifica unele lucruri, etc. Acum, marea problema, la care iar nu am raspuns, inca, este cum setez un astfel de ThawSpace. Avand in vedere ca exista mai multe versiuni de Deep Freeze (eu am Standard) nu stiu daca merge pe versiunea asta. Aveti vreo idee? | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Bucuresti |
Ms mult, Doru7474, ar putea fi o rezolvare, dar in momentul in care sunt f multe calculatoare, este inaplicabil. Am aflat ca se poate face o a doua partitie, si exista o versiune de deep freeze care te intreaba la instalare ce partitii sa protejezi. Problema este acum ca LinTimerul nu te intreaba unde se instaleaza, avand o gramada de fisiere prin windows si windows\system. Asta inseamna ca ws nu poate fi protejat...
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
cred că e bine să foloseşti şi programul norton ghost deşi e cam costisitor în ceea ce priveate timpul. dar varianta cea mai buna cred că e cea cu deep freeze. si eu il folosesc. cred că acum am o multime de viruşi pe partitia D:\ dar stiu că nuci unul nu este activ la bootare. am juma de an de cănd l-am instalat dar cred că acum e timpul să ami verific putin calculatorul dar fără să dezactivez deep freeze-ul | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |