![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Total Commander intrebare
Se poate configura TC sa poti apasa pe F2 si sa poti face rename? ca in explorer? de asemenea zicea cineva pe aici ca se poate regla copy buffer...unde? merci
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
io vreau cu F2, ca de aia folosesc TC...sa folosesc tastatura, cu mouse se poate si fara chestia aia ![]() se poate configura undeva?
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Hehehe. Se vorbeşte mult despe chestia asta cu F2 penru Rename, în loc de Refresh drives, pe forumul Total Commander... http://www.ghisler.ch/board/viewforum.php?f=3 Uite un topic: http://www.ghisler.ch/board/viewtopic.php?t=3686
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” Last edited by Raven; 26-03-2004 at 13:52.. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
va multumesc frumos !!....e belea acuma, best file manager ever ![]() ...da chestia aia cu copu buffer stiti unde e?
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
btw... al draq sa fie el, ca daca incerc sa copiez ceva din total commander, de la mine de pe hard undeva pe retea, merge pana la 4-5% si apoi se blocheaza definitiv. nici macar nu pot sa inchid procesul. singura solutie e oprirea (nu reset, ca nu merge). e super enervant. de pe retea pe hard merge ok, invers e teroare, trebuie sa folosesc copy/paste din explorer. vreo solutie?
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Poate e tot de la buffering? Face la fel si la fisiere mari si la mici? Nu vad de ce-ar schimba Shift F6 (=rulz & totalcmd powa) cu F2 (=lame win rename key & cool h4x0r ttlcmd refresh key ) cind oricum e configurabila treaba. Ma rog, n-au decit s-o schimbe, daca pot s-o pun la loc toate bune.
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Nu prea vrea Ghisler să facă asta. Cât despre copiatul prin reţea, ia ghiciţi! Da, s-a discutat tot pe forumul TotalCommander: TC - Too slow copy over the network !
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
nu stiu de la ce e, totusi la fisierele mici nu apuca sa se blocheze. la alea mari nu mai e buffering. nu mai lucreaza hdd-ul, pur si simplu se blocheaza.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
pana la urma totul e o chestie de comoditate, obisnuinta....s.a.m.d io folosesc F2 ca de cand l-am descoperit in WE imi e foarte usor sa lucrez cu el. si de sters sterg cu DEL
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 |
Nici eu nu prea sunt de acord cu schimbatul tastei cu F2 ca m-am obisnuit cu Shift+F6 dar pana la urma nu vad care e problema. Oricum dupa un timp o sa folosesti ori numai explorer ori numai total cmd. Referitor la copiatul in retea si eu intampin ceva dificultati cu TC care de multe ori se blocheaza cand imi face refresh pe workgroup (apare clepsidra si nu mai poti apasa nici un buton din program decat X-ul de inchidere ). Eu folosesc methoda noua de copiere si se misca mai bine local -> In retea nu vad mari diferente...Powered by: grafica-center.com | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
....hmmm hai ma oameni buni, daca se pot personaliza comenzile ce va plangeti? Io nu zic sa se treaca pe F2, in loc de Shift+F6, da' si daca s-o trece...nu cred ca moare nimeni nu?!
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Şi iarăşi revin cu TC freeze on UNC path pentru că văd că nu citiţi (de vizitat nici nu se mai pune problema) nici o boabă de pe forumul oficial. Care ar trebui să vă răspundă cât mai bine la întrebări...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |