![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| problema cu Java
Cand execut un .class cu java imi da eroare ca nu gaseste clasa respectiva indiferent ce contine fisierul, de fapt indiferent daca exista sau nu, ca si cand nu ar vedea fisierul. Chiar daca i'l pun sub nas in \bin. Ce naiba are? (la scoala imi merge )
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Presupun ca stii ca in Java, numele fişierului .java trebuie să fie acelaşi/identic cu al clasei principale din program. Anyway, poate reproduci eroarea să ne dăm mai cu exactitate cu părerea asupra ei...
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." Albert Einstein | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Mediul de lucru java presupune existenta unei variabile de mediu CLASSPATH, care tb. sa contina inclusiv directorul curent (relativ la fisierul .class), adica tocmai punctul . daca ai cai absolute, poti sa folosesti denumirea lor in clar, daca nu (adica ai o structura arborescenta a directoarelor in care se gasesc diverse clase si biblioteci) pui adresarea relativa, folosind .. i.e. parintele directorului curent. Stiu ca par niste sfaturi pentru "copii mici", dar utilizarea Windowsului i-a facut pe multi sa uite "bazele" sistemului de fisiere (ceea ce nu se intampla cu cei care au utilizat si MS-DOS si linia de comanda la viata lor )HTH
__________________ "I'd explain it to you, but your brain would explode. " - Dilbert's Words of Wisdom | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
xxx>del *.* cand puteau scrie mai simplu , dar cu acelasi efect:xxx>del .
__________________ "I'd explain it to you, but your brain would explode. " - Dilbert's Words of Wisdom | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |