![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 Location: Bucuresti | Windows 98 : cerinte minime
Am doua sisteme (foarte) vechi,ceva de genul 100-133mhz cu 16 ram,hard de 1 respectiv 2gb. Ce spuneti, exista vreo sansa sa ruleze 98 pe ele (compact instal, fara themes-uri sau alte tampenii) ? Pe un sistem de ruleaza win95, se mai poate intra pe net, nu ?
__________________ ... | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
windows 95 cere 4MB si 386, windows 98 cere 16 mb (nu gasesc acum cd-ul dar sunt 95% sigur) ...si da, se poate intra pe net orice ai alege dintre 95/98
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Hai sa vb tampenii...... Normal ca merge si merge perfect. O sa crape DOAR daca ai erori grave in configuratia fizica..... gen ram bushit sau temp mare in proc ( la P1? nu prea cred) Asa ca nu te mai lua dupa ei si gandeste singur ..... O sa mearga just fine pe configuratia aia Intrebarea este de ce vrei 98 ....ce nu iti merge in 95 ? De ce nu pui un 95 OSR2 cu updateuri ?
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Nick anterior: Kruger | r@m Join Date: Aug 2003 | Quote:
| ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
eu aveam un p166mmx cu 16 ram si hdd de 2,1 gb si nu merge deloc ca uns ![]() bine,aveam si o prastie de mobo. dar daca dezactivezi briz brizurile si ai componente de calitate ar trebui sa mearga bine
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Merge fluierand. Dincolo am instalat Windows98 SE pe un 486 Intel la 100 cu 8 mega ram, placa de retea, 2x512 hdd, placa de sunet pci Yamaha si dvdrom Pioneer 10x. Merge ok, mai greu ce e drept, dar ok. Il folosesc pentru Office si surfing si este mai mult decat potrivit pentru aceste taskuri. Am instalat Windows98SE pentru a beneficia de avantajele driverelor WDM, intrucat driverele de 95 ale placii de sunet nu mergeau corect.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 Location: Bucuresti |
Vroiam 98 pentru ca sunt foarte obisnuit cu el, si in plus am avut unele probleme cu 95.Ma rog, am inteles ca are deja sistem de operare instalat.Ramane deci sa vad care o fi. Va multumes pentru lamuriri.
__________________ ... | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2004 |
am avut un 133 ( hdd de 1 gb, si 2 mb video ) si afla de la mine ca itzi merge Windows 98, orice ar spune "mai marii" de aici ... pe bune, imi mergea si NFS 3, mai greu, arata mai naspa, dar mergea ... try it ... ai incredere in mine ... te-am mintit vreodata ?!
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |