![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Antivirus-ul BitDefender 7x FREE ! Asta chiar ca-i o gogoasa ?... Ma rog, nu spun ca nu exista, chiar sunt destul de multe. Problema e cat sunt ele de bune ? Internetul, stie oricine, este "o jungla" din umbra careia te pandesc tot felul de balauri si poti fi "mancat fie si numai daca stai de pomana pe acolo.In ultima vreme exista o invazie de virusi si majoritatea website-urilor indecente pe care le vizitam cu totii (gresesc ops: :twisted: ?...) sunt pline de capcane si troieni incat cred ca autorii nici nu stiu cum sa mai faca fata la informatiile ce le primesc sau pe care le pot primi. In plus, zic eu, un antivirus bun nu trebuie doar sa faca scanarea la cerere sau e-mail-urilor.Personal folosesc BitDefender Pro. v 7.2 (ultima) alaturi de aplicatia antispam a celor de la Softwin. Ok, stiu ca acestea nu sunt free dar va asigur ca am incercat toate produsele marilor companii : Norton-ul, Panda, McAfee, Rav si BitDefender iar acesta imi rezista pe calculator de de peste 3 ani (schimband bineinteles versiunile). Bine, bine veti spune, ce haz are acest topic intr-un context unde se vorbeste de Free. Ei bine are pt.ca de cateva luni am descoperit o importanta eroare in versiunea trial a antivirus-ului BitDefemnder 7x si am mai impartasit-o pretenilor. Nu o pot face publica aici dar va sfatuiesc sa incarcati aceasta versiune de pe site-ul celor de la Softwin, www.bitdefender cu ro sau com in coada iar dupa ce trialul de 30 de zile expira va invit sa incercati sa-l spargeti. Daca esuati incercati iarasi si iarasi si iarasi. MERGE ! In plus va va permite sa faceti actualizarile de semnaturi chiar de pe site-ul de origine, fara nici o problema. Tocmai de aceea va spun sa incercati sa folositi versiunea 7.2 a lui BitDefender Professional, programul merita efortul iar rezultatele va vor economisi cateva milioane bune. In plus smecheria este ca sunteti si in legalitate, veti avea mereu o versiune trial LEGALA ! In plus, stiti care-i smecheria ? Eu, "baiat fraier ori cinstit" am incercat sa le atrag atentia celor de la Softwin. Reactia ? Eiiii, asta a venit dupa vreo doua - trei saptamani timp in care i-am tot tras de maneca prin mai multe mesaje si bineinteles m-au rugat sa le ofer toate datele. Din pacate, cand le-am spus ca asta nu-i chiar free s-au pierdut in ceata. Ce ziceti ? Cred ca am facut bine, doar si ei m-au taxat de cateva milioane cu licenta. Pacat doar ca atitudinea lor nu e una comerciala, la romani "afacerile" se fac in partid iar daca cineva le cere ceva din urma unui lucru la care tot ei castiga iti intorc spatele. Vor ca totul sa fie "de pomana" pentru ei iar domniile lor sa-si faca avere din "taparea" noastra ! Hai ca va pup........ si vizitati pagina mea www.mateidonea.ro | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Si poti rezuma intr-o fraza care e ideea postului tau; sincer, nu m-am prins...
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
dar ne poti lumina si pe noi in legatura cu marea ta realizare ? eu tot nu inteleg ce vrei tu ? vrei sa spui ca BitDefneder poate fi spart ??? mare chestie ... au creat baietii generator de key pt win2003 ... si microsoftu a investit milioane $ la capitoul asta .... cat poti sa ceri unui BitDefneder in domeniul asta ? .... pana la urma poti sa spui bravo lor ca se concentreaza spre punctele esentiale .... Quote:
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
ideea era ca, daca ai o firma pot sa ti un antivirus free, fara licenta si in legalitate. Da' ca home user necinstit ce sunt n-am nevoie de toate smecheriile astea ca sa-l am "free", licentiat pe numele meu chiar. ![]() Off-topic : Scoate avatarul ala pana nu vad ai mai mari, ca te-ai fript. Mai asteapta vreo 90 de posturi.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| veziiii tu....... Quote:
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Da, nici eu nu sunt sigur ca am facut bine postand acest topic ! Oricum, de remarcat, zic eu, e faptul ca date "tehnice" despre ce si cum pentru a pacali aplicatia nu am dat si ar fi complet aiurea sa o fac. Chestia este ca sunt un vechi utilizator al acestui tip de aplicatie, in trecut am "colaborat" cu cei de la Softwin furnizandu-le date, comentarii iar daca a fost cazul am cerut si eu sprijin in caz ca vreun virus era prea dificil ori daca unele comportamente imi faceau probleme. OK, dupa toate acestea si o data ce au aparut noua versiune, 7-le, le-am solicitat o licentiere pe baza anterioarei si a bunei colaborari. Rezultatul ? Nu cred ca esti curios sa-l aflii, nici tu nici altii. Priori, cred totusi ca trebuie sa se stie de asta. Eu ma ocup de publicitate si mass-media, deci cred ca publicul trebuie sa stie totul. In spatele usilor inchise se poate face orice, chiar ilegalitati, iar daca vrem sa avem ceva competitiv trebuie sa acceptam si sa cumparam, acolo unde este cazul, orice ne poate folosi. Deci cam asta a fost, doresc doar sa prezint publicului un fapt ce-l intereseaza. N-a fost "razbunare", eu folosesc o licenta Softwin, iar daca isi inchipuie cineva ca asi fi cerut sume cu care sa-mi "ridic o vila".... aflati ca nu cred sa-mi asigure prea multe plinuri la masina ! :fuckoff: OK ? | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Viitor inginer chitarist Join Date: Jan 2000 Location: Amsterdam, Olanda | Quote:
cat despre "descoperirea" ta e cam dubios. eu zic ca e ilegal ce faci. daca folosesti un soft fara sa platesti pentru el tot furt se numeste ,chit ca ai pacalit trialul . in licenta scrie clar : il folosesti 30 de zile apoi platesti. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
Apoi, dupa cum spunea cineva aici, chiar revista "Chip" ofera Key-uri ce functioneaza 30 de zile. In plus NIMENI nu poate stabili cand a fost instalat trialul, de retinut pentru carcotasii de pe forum...... | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
mda, mi se pare ca gigel "da hacker " donea asta se astepta ca toata lumea sa cada in genunchi si sa se auda un cor de "oooo master teach us how to crack ze mighty bitdefender" si acum observa neputincios cum i se dizolva complexul de superioritate. gigel draga, du-te inapoi in grota ta. ahhhh, si scoate www.blahblaah din semnatura, ca nu e voie. si :fuckoff:, ca tot e al tau favorit smilie. si un din partea mea.
| |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
Ce i-am spus lui "dandu" e valabil si pt. tine > | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Cam asa am vazut lucrurile
Chestia este ca sunt un vechi utilizator al acestui tip de aplicatie, in trecut am "colaborat" cu cei de la Softwin furnizandu-le date, comentarii iar daca a fost cazul am cerut si eu sprijin in caz ca vreun virus era prea dificil ori daca unele comportamente imi faceau probleme. OK, dupa toate acestea si o data ce au aparut noua versiune, 7-le, le-am solicitat o licentiere pe baza anterioarei si a bunei colaborari. Rezultatul ? Nu cred ca esti curios sa-l aflii, nici tu nici altii. Priori, cred totusi ca trebuie sa se stie de asta. Eu ma ocup de publicitate si mass-media, deci cred ca publicul trebuie sa stie totul. In spatele usilor inchise se poate face orice, chiar ilegalitati, iar daca vrem sa avem ceva competitiv trebuie sa acceptam si sa cumparam, acolo unde este cazul, orice ne poate folosi. Deci cam asta a fost, doresc doar sa prezint publicului un fapt ce-l intereseaza. N-a fost "razbunare", eu folosesc o licenta Softwin, iar daca isi inchipuie cineva ca asi fi cerut sume cu care sa-mi "ridic o vila".... aflati ca nu cred sa-mi asigure prea multe plinuri la masina ! | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
Ar trebui ca asta sa va dea un punct de gandire... | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
Ar trebui ca asta sa va dea un punct de gandire | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 |
Nu, nu ma cred jmeker, ci doar subliniez ca nu cunosti limba romana, care ar trebui sa fie materna. Again, "punct de gindire", ce naiba e aia ? Avertisment ? Unde vezi tu asa ceva ? Daca te referi la "referrals", ei bine se pare ca nici limba engleza nu o cunosti. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |