Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-05-2004, 12:13   #1 (permalink)
Banned

mateidonea's Avatar

Windows XP - Service Pack 2

Prin luna ianuarie am primit un executabil secretos (de la un prieten) si asa am incarcat de pe server-ul Microsoft-ului versiunea "beta" a lui SP2.

Va inchipuiti cat am fost de entusiasmat o data ce l-am instalat ? Probabil ca da dar nu cred ca va inchipuiti cat am fost de dezamagit cateva ore mai tarziu.

Ei bine, ce m-a dezamagit ? Zic "dezamagit" pt.ca n-am apucat sa vad vreu lucru bun.

In primul rand firewall-ul inclus a fost conceput sa acopere erorile din sistemul de operare e atat de idiot incat nu cunosc ceva mai prost. Indiferent de setarile pe care le doresti el face tot ceea ce-i trece lu' Gates prin creeri. Adica, in loc sa rezolve problemele intr-un mod decent el interzice pur si simplu accesarea unor elemente, de exemplu ActiveX-urile, rezultatul e ca foarte multe pagini web se incarca aiurea sau de loc si asta orice ai face din setari, proprietatile browser-ului sau ale firewall-ului din XP.

Apoi s-a vorbit, dupa ce Microsoft a cumparat antivirus-ul RAV, ca SP2 va include un antivirus. E o gogoasa, cel putin versiunea beta nu-l are.

In afara acestor lucruri a fost extrem de dificil sa-l d-au jos de pe PC-ul respectiv. Aceasta fraza e un AVERTISMENT ! Sa nu ziceti ca nu v-am spus !!!...

Asadar, daca cineva l-a mai incercat mi-ar face placere sa discutam despre el. In plus am reusit, cu chiu cu vai, sa-l copiez si apoi sa-l pun pe un CD.

mateidonea is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2004, 12:30   #2 (permalink)
Registered User

cam intr-o luna trebuie sa apara versiunea finala, asa ca o sa ne lamurim atunci. acum nu stiu ce beta ai instalat tu, pt. ca sunt o groaza de versiuni beta de SP2. poate ai nimerit o versiune "foarte" beta (suna ca naiba!). oricum, din cate am auzit RC1 e destul de buna si cica se apropie RC2. am si DL si eu RC1, dar n-am chef sa-l instalez. adica totu` merge bine. if it ain`t broken don`t fix it!

ToSHZ is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2004, 12:37   #3 (permalink)
Moderator

droopy's Avatar

Eu n-am avut nici o problema cu SP2. Atata doar ca nu mai puteam folosi Remote Desktopu' motiv pentru care l-am si scos (nici cu firewall-ul dezactivat nu ma mai puteam conecta Remote). In rest dezinstalarea a decurs formidabil.
It has been said that the contents of the rules sections of sendmail.cf most closely resemble the effect of line noise on a non-error-correcting modem. It has also been said that capturing such line noise into a text file has about as much chance of resulting in a working sendmail.cf as does any attempt to actually edit that file.
Romania, the land of "sunt obisnuit cu 10-11MB si imi vine greu cu 5,7M"

droopy is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2004, 14:07   #4 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

Quote:
Originally Posted by droopy
dezinstalarea a decurs formidabil.
se naste un nou banc:
- ce iti place la SP2?
- ca se dezinstaleaza formidabil de usor

zoso is offline    Reply With Quote