![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nero si DVDRW Teac
De curand am cumparat un DVDRW Teac DV-W58G-A (8/4/12). It maybe a dumb question but I have to ask it anyway. Cand dau burn nu reusesc sa gasesc vreo optiune similara lui Burn Proof (cum am la cele 2 writere). Asta inseamna ca se activeaza automat si nici nu am cum sa o dezactivez sau ca nu are deloc asa ceva (desi ma indoiesc)? Multumesc.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Mersi mike, era activata. Nu eram sigur pentru ca nu aparea nimic in log cand scria.
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Ultra PRO Bucuresti.
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Cel de la Romana. Dupa ce l-am luat am citit si eu reviewuri pe net (asa sunt eu inteligent... cumpar si dupa aia ma documentez ). Din cate am citit ma speriasem nitel si ma gandeam serios sa-l schimb cu un NEC mai ales dupa ce a dat read error pe un +R. Am facut un pic de digging, l-am upgradat la ultimul firmware pentru Liteon 812S (intrucat este in esenta Liteon) si merge de rupe!
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 |
Mersi mult pentru raspuns. Da, se pare ca toata lumea recomanda sa faci upgrade la firmware-ul de 812S. Mai mult chiar, baietii de pe cdfreaks.com au "transformat" un LiteOn 812S intr-un LiteOn 832S printr-un simplu update de firmware, diferenta fiind ca 832S stie sa scrie Double Layer DVD. Asa ca nu vad de ce nu s-ar putea face acelasi lucru si cu un W58G, desi nu am gasit pe nimeni care sa fi incercat. Daca gasesc un double layer blank sigur incerc figura ...
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |