![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Switch-ul e de vina?
n-am gasit alt thread asemanator asa ca postez unul nou..poate exista da n-am gasit placa mea de retea fabuloasa face auto-negocierea cu switch-ul pe 10 mb pe secunda...desi teoretic (asa-mi zice adminul) switchul stie si 100 si placa stie si ea 100. in plus vypress-ul nu functioneaza de nici o culoare. e o placa Realteck despre care adminul meu fabulos zice ca nu se impaca cu Xp-ul sau ca e cineva in switch-ul ala care are placa de 10mb si forteaza switchul sa functioneze in 10 mb si ca o sa mai puna unul de 100 pentru restul....ma ia drept fraier la faza cu placa de 10 sau are dreptate? ca sa stiu daca dau acatist sa ramana impotent sau sa-l las sa traiasca any ideea cum sa-l fac sa functioneze in 100? sau macar sa-mi functioneze vypressul? pana acum 1 saptamana merge perfect. 10q | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
1. da acatist ![]() 2. verifica firu pana in switch. 3. ce cip are placa de retea? modelul exact. e 8139? 4. vezi vypress sa fie setat pe UDP si nu IPX.
__________________ It has been said that the contents of the rules sections of sendmail.cf most closely resemble the effect of line noise on a non-error-correcting modem. It has also been said that capturing such line noise into a text file has about as much chance of resulting in a working sendmail.cf as does any attempt to actually edit that file. Romania, the land of "sunt obisnuit cu 10-11MB si imi vine greu cu 5,7M" | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
2 modelul e 8139 vypressul e setat ok pana acum 3 zile merge a totul brusc a trecut pe 10 mega si restul povestii | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Pe toate porturile din switch sta in 10mb? daca da e ceva cu placa de retea/windows/driveri.
__________________ It has been said that the contents of the rules sections of sendmail.cf most closely resemble the effect of line noise on a non-error-correcting modem. It has also been said that capturing such line noise into a text file has about as much chance of resulting in a working sendmail.cf as does any attempt to actually edit that file. Romania, the land of "sunt obisnuit cu 10-11MB si imi vine greu cu 5,7M" | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: Raccoon City |
Daca si placa si switchul sunt auto sense 10/100 si cablul dintre ele e OK se vor conecta la 100 pe auto. Eu banuiesc ca e cablul de vina. Muta computerul linga switch si incearca alt port la switch si alt cablu (sau muta computerul tau la o locatie unde totul e OK). Plus incearca alt computer care merge la 100 la locul tau de munca (folosind cablul cu care acum esti conectat la 10Mbs). Asfel acoperi toate situatiile: port "defect" in switch, cablu de retea sau ceva in computerul tau, placa de retea, drivere etc.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |