![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nelamurire Realtek ALC650 (AC97)
Am placa de baza din semnatura care are inclus un AC97 facut de Realtek. Dat fiind ca e AC97 mi se pare normal sa foloseasca o parte din procesor pentru a reda sunete. Atunci cand instalez driverii default de la Realtek observ un constant 5-8% ocupat de "System" in lista de procese din WinXP in timp ce ascult muzica. Daca instalez driverii care vin de la nVidia pentru al lor nForce nu observ nici o diferenta in calitatea sunetului, in schimb "System" nu prea mai sare de 0% in timp ce ascult muzica. Interfata celor de la nVidia e mai "frumoasa" si interesanta, dar nu am reusit nicicum sa conving placa sa mearga in 4.1. In schimb, cu driverii de la Realtek a mers convinsa usor (click, si s-a rezolvat ).Problema se pune in felul urmator: 1. de ce atunci cand am driverii de la Realtek am ocuparea procesorului net mai mare? (cumva au vreun altgoritm de redare al sunetului mai putin eficient ca nVidia? chiar atat de ineficient... )2. de ce nu a mers convinsa placa in 4.1 atunci cand am folosit driveirii nVidia? PS: nu vreau raspunsuri gen "foloseste pe cei de la nVidia ca sunt mai tari" sau "fa asa, ca asa imi merge mie bine". Ideea e ca vreau sa inteleg ce se petrece, nu sa merg orbeste pe experientele altora.
__________________ show version | include ([0-9]*)(_\1)+ | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
La care te referi? Eu ma gandeam ca daca Realtek produc cip-ul ei i-ar putea cunoaste mai bine posibilitatile, pe cand nVidia nu se stie...
__________________ show version | include ([0-9]*)(_\1)+ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |