![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Hp Vectra boot problem
Sal Am un prieten care are un Hp Vectra Series 4 5/133( sau 166) Hardul original a reusit sa moara si i-am cumparat un hard de 8 gb Care evident ca nu booteaza in calculatorul lui.....desi in al meu merge perfect Am zis sa il limitez de la ata 66 la ata 33 caci asta am citit ca poate cauza probleme la compurile vechi dar nu a mers Sa va descriu simptomele Intru in bios sa il detectez..... uneori vrea uneori nu ....... macar partea buna e ca il vede in bios uneori La bootare sta.... nu da nici un mesaj .... pur si simplu sta dupa ce isi face postul. Am incercat sa bootez cu un cd rom.... sau de pe floapa.... atat timp cat e hardul in sistem NU prea reusesc sa bootez de pe alt device care merge ok daca nu e hardul in sistem Am cautat sa ii gasesc un bios update...... dar fiind asa vechi nu am gasit decat unul singur care o sa il incerc azi sau maine.... dar am eu asa o vaga senzatie ca nu o sa ma ajute cu prea mult. Any help ?
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca am dat suficiente detalii so... Sistemul este un Pentium 1 la 133 sau 166 mhz.... Hardul este un Quantum Fireball 8.ceva Gb ATA66 ( transformat prin firmware flash in ATA 33 de mine) Cablu de date este o panglica IDE ata 66 oricum am incercat si cu o panglica de ata 133 dar nimica Am pus in sistem un hard Quantum de 5.1 Gb si a mers perfect..... deci nu e vb de limita de 4.2 Gb Ce sa fac sa il fac sa booteze.... ? ca nu are bani sa isi cumpere alt computer.
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |