![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| 2 Virusi permaneti!!!
La fiecare Boot nu se poate sa nu am mereu aceiasi virusi [Netsky si Lovegate]. Am instalat BitDefender si primesc mailuri cu virusii astia [pe care cica BD ii dezinfecteaza...si dupa 5 minute sunt in calculator] cum pot sa ma protejez mereu fara sa-i mai dau scan din 5 in 5 ore? | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
ce ai acolo iti vine de pe retea. Asa am patit si eu. Ai printerul la share?? daca da scoate-l, si vorbeste cu cei din retea de la tine sa isi verifice calculatoarele \Spool\printers\... este de la sharul de printer. eu am avut gaobot si cum am scos printerul de la share nu a mai aparut. daca bootezi in safe mode si stergi tot ce se afla in spool\printers\... si apoi incarci normal win ai sa vezi ca acolo apar fisiere din nou infectate. daca scoti printerul de la share nu o iti mai apara | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
ai nimerit la fix! asa e! am vazut si eu k e ceva la printer si partea si mai ciudata nu am imprimanta dar...e totusi shareuita... intrebare: cum o scot de pe share imprimanta si scheduel task am winXp si aici nu stiu cum se scot de pe share 10x PS: Degeaba vorbesc cu aia de pe retea....sunt prea multi si prea prosti sa bage un antivirus si sa-si dezinfecteze calculatorele | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |