![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Datorita faptului ca Administratorul de retea nu imi da voie sa tin doua calculatoare conectate in acelasi timp la net a trebuit sa instalez pe unul dintre ele un program (Winroute) care lucreaza ca router dar si ca firewall. Totul merge perfet dar ce este nasol e ca nu pot crea jocuri tip LAN in care sa poate intra si alti prieteni de pe retea. Am reusit sa dau voie ca serverul de FTP care ruleaza la mine sa poata fi accesat de altii si la fel si cu serverul de VNC. Asta pt ca este acolo obtiune care te intreaba daca ai vre un server care ruleaza pe unul dintre calculatoarele din propria retea si tipul de server. Deci a fost simplu sa aleg server FTP si server VNC dar nu stiu ce tip de server sa aleg pt jocuri tip LAN. Ce tip de server trebuie sa aleg. Nu pot sa le pun pe toate pt ca sunt peste 100 variante.
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
nu stiu sa itzi raspund exact da aceeasi problema o am si eu cu netu la doua calculatoare... am folosit cu succes(pentru o singura zi.. a doua zi nu a mai mers.. si nu imi explic de ce) wingate... cu winroute e mai usor???
__________________ Y: alexebog Ambitia este cea mai proasta scuza pentru a nu avea bunul simt de a fi lenes. Y. Tumblebugs | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |