![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Acrobat Reader problem...
Am un document PDF in care scrie cam mare si, ca sa nu il mai modific, vreau sa tiparesc doua pagini pe o pagina (doua A4 portrait pe un A4 landscape). Cum s poate face treaba asta in Acrobat Reader 6? Solutia cu modificarea fontului ar fi ultima la care as apela... sunt si niste imagini prea mari etc etc... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
exista un soft care face ce vrei tu dar nu shtiu daca lucreaza cu pdf. se numeshte Imposer si am impresia ca de fapt e un pluggin de QuarkXpress.
__________________ Guitar stuff: Epiphone Les Paul Ultra lefthand sunburst (with Gibson Alnico pick-ups) | Epiphone Les Paul Custom LH (with EMG-HZ pick-ups) | Yamaha 421DL LH | Johnson JG 624CEN | 70's Doublesix | Rocktron Gainiac | Boss GT8 | Ibanez MS10 | Jim Dunlop GCB95 Wah | Cheri CB50 amp | GHS strings Computer: AMD A64 3200+ | MSI K8N Neo 4-F | 1GB DDR333 | Radeon AX1600Pro | Maxtor 80GB | WD 40GB | Seagate 160GB | Leadtek Winfast Expert | Sony CRX230 | LG DVDWr | SB Live 5.1 | Samsung 913N | Antec 3000B | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
mersi felix. mi-a folosit termenul "imposer", care se refera la operatiunile de care am eu nevoie. Am cautat un plug-in imposer pentru acrobat si am gasit. mersi mult. // am incercat si cu un corel draw 10, dar nu am reusit (citea cam aiurea fonturile ) mersi, oricum, bog
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
ma bucur ca te-am ajutat. chiar nu shtiam ca exista un imposer si pentru acrobat. se pare ca am invatzat amandoi cate ceva. bafta mare !
__________________ Guitar stuff: Epiphone Les Paul Ultra lefthand sunburst (with Gibson Alnico pick-ups) | Epiphone Les Paul Custom LH (with EMG-HZ pick-ups) | Yamaha 421DL LH | Johnson JG 624CEN | 70's Doublesix | Rocktron Gainiac | Boss GT8 | Ibanez MS10 | Jim Dunlop GCB95 Wah | Cheri CB50 amp | GHS strings Computer: AMD A64 3200+ | MSI K8N Neo 4-F | 1GB DDR333 | Radeon AX1600Pro | Maxtor 80GB | WD 40GB | Seagate 160GB | Leadtek Winfast Expert | Sony CRX230 | LG DVDWr | SB Live 5.1 | Samsung 913N | Antec 3000B | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |