![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Instalare drivere
Pana acum nu a fost nimeni in stare sa ma edifice clar cu privire la acest capitol. Intrebarile sunt urmatoarele: = exista vre-o ordine in care este bine sa se instaleze driverele componentelor pc, sau este ceva aleator? = ce anume stabileste ordinea de instalare a acestora? Este pozitia pe slotul pci un considerent in stabilirea ordinii de instalare a device-urilor, sau este la fel de buna si o abordare aleatoare? = este sau nu recomandabila folosirea setup-ului de windows - ca asta doare pe cei mai multi, dar daca tot vorbim de acest aspect, recomandarile sunt similare si in cazul SO open source? Cred ca e suficient deocamdata...
__________________ Apple Addict! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
legat de ordine, este recomandat sa incepi cu cele ale placii de baza. urmeaza placa video si apoi... cum iti pica in mana cd-urile. sloturile in care sunt puse nu au nici o relevanta. setup-ul de windows...? ce-i asta? add new hardware adica? majoritatea placilor vin cu cd-ul cu autorun din care selectezi "install". dc sa te complici cu alte metode? am spus "placilor" pentru ca restul componentelor sunt deja PnP si nu prea mai vin cu nici un driver.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: Raccoon City |
Se incepe cum a zis si dr. Bonez cu placa de baza, chipset, agp, ide Urmeaza ultimul directX si apoi placa video Daca a aparut un service pack mai nou decit cel de pe cd-romul de instalare, se aplica sp respectiv Sunet, modem si ce mai e pe acolo. Nu conteaza ordinea sloturilor PCI, adica daca lanul de ex e deasupra sunetului, asta nu inseamna ca trebuie instalat inaintea acestuia. In principiu, prefer sa instalez driverele dupa metoda reinstall driver, browse, cd, drivers, eventual sistem de operare. Daca nu sunt despachetate, rulezi setupul. Eu incerc sa evit aceasta cale daca se poate pt. ca in principiu vreau sa instalez doar driverele nu si minunile de software aditional. oricum, depinde de la caz la caz. Instalezi apoi critical updates de la microsoft. La linux n-am idee, am folosit intotdeauna computere mai vechi, si componente de la firme cunoscute, si pina acum linuxul s-a pus de la mama lui cu tot ce-i trebuie, fara sa ceara interventia mea de utilizator stupid. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
eu as zice ca service packul trebuie sa-l ai inclus in kitul de instalare... apoi...parerile sunt impartite...de ex intel si nvidia recomanda metode putin diferite: intel zice: INF Update, DX9, IAA, video, sound, lan... Nvidia zice DX9 prima data... Nu stiu ce sa mai cred...
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
si eu urmez tot ordinea de la intel...
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: bucuresti |
pai fac asa, ca de multe ori m-am lovit de erori.. deci practic urmez experienta, nu indicatiile intel
__________________ There are no stupid questions .... only stupid answers Ignore List: Florin A, zmack | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |